Ve Nihayet Başladı

Okullar caddesi sakinlerinin yol çilesi sona eriyor.

Ve Nihayet Başladı

Belediyece sürdürülmekte olan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının beklenmesi nedeniyle bugüne kadar düzenleme çalışmaları yapılamayan ilçemiz Okullar caddesindeki yol yapım çalışmaları nihayet başladı.

Bilhassa kış mevsiminde çevre sakinlerine sıkıntı yaşatan yolda kilit parke döşeme ve kaldırım kenarlarına su kanalları yapma çalışmaları başladı ve aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yetkililer çalışmaların en kısa sürede bitirilerek yolun adına yakışır bir cadde konumuna getirileceği bilgisini verdiler.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 13:16

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

gelmiş,geçmiş ve bundan sonra geleçek, başkalik ögrevini üstlenecek her kim varsa taş,taş üsütne koyandan Allah razi olsun....belediye başkanları zaten bu yüzden abllı kaymaklı maaşlarını alır,makam arabalarııyla istedikleri yere kendilerine görev yazdırıp,hacırah alıp gidebilen insanlardır...dereceleride yüksektir başkanların,başkan yardımcılarının.... bu millet bu fırsatları kendisine tevdi ediyorsa bu gür ve buna benzer hizmetleri yapmakda asil görevleridir zaten...ama bazısı var çok yapar,bazıları var az....bazıları yaptım sanar,bazılarıda yapamadığı halde protokol başkanlığı yapar....dedim ya;;;;kim ne yaparsa kendisininde içinde yaşayacağı yere hizmet eder...o yapılanlar ;;toplumun ortak malı olur.hiç bir belediye başkanıda bunları kendi cebinden değil yine vatandaşın ödediği vergilerle yapar...ne mutlu kalıcı eserler verebilene,alt yapı,her yatırımın en ilerisinde gelmeli....saygılarımla..!

banner381
SIRADAKİ HABER