Yağlı Güreşler Netleşti

Bu yıl festival programı çerçevesinde ilki düzenlenecek olan zıpkınla balık avı yarışması programa alındı.

Yağlı Güreşler Netleşti

  Her yıl Temmuz ayının ortalarında yapılan Gerze Festivali son iki yıldır Ramazan ayına denk geldiğinden bir sonraki aya ertelenmekte. Gerze Belediyesi tarafından düzenlenen 41. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali 02-03 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılırken festival kapsamında bu yıl Gerze’de 3.sü düzenlenen yağlı güreşler 31 Temmuz 2014 tarihinde yapılacak.

  01 Temmuz 2014 Salı günü Gerze Belediyesi Meclis Toplantı salonunda Meclis Üyeleri ve Festival Tertip Komitesi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başkanlığında toplanarak festival kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Önümüz günlerde yapılacak toplantıda söz konusu festival faaliyetleri netleşmiş olacak.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, bayrak direği diyorum, boş kalmış diyorum, şanlı bayrağımız artık dalgalanmıyor diyorum, kurumlar sahiplenmemiş diyorum, hem de bayrağımıza saldırıların yapıldığı bu zamanlarda diyorum. geçmişte nasıl olduğu ne olduğunun çok bir önemi yok. kurum dediğimde ilk aklıma gelen de belediye oluyor. bu ilçede bir bayrak direği varsa, bu bayrak direğinde şanlı bayrağımız dalgalanmıyorsa, belediye başkanı olarak senin bana ne kardeşim direği dikerken bana mı sordular deme lüksün yok. sen tüm gerzelilerin başkanısın. sana oy verenlerinde, vermeyenlerinde. bayrak yoksa yaptıracaksın, yer sahibi müsade etmiyorsa ikna edeceksin, yerini beğenmediysen yerini değiştireceksin. ya o direği yıkacaksın ya da o direkte bayrağımızı sürekli dalgalandıracaksın. bu senin boynunun borcu oldu artık. gka

bencede gka haklı
bencede gka haklı - 10 yıl Önce

mevzubahis bayraksa gereken neyse yapılmalı. yer problemse alırsın direği iskelenin ucuna dikersin. alem bayrak görsün. hem o iskelenin ucu neler görmediki. yeri geldi ağaç bile dikilmediki.

banner381
SIRADAKİ HABER