Yakında Hizmete Açılacak

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar İlim Yayma Cemiyeti tarafından yapımı sürdürülmekte olan öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu

Yakında Hizmete Açılacak

  13 Eylül 2013 Perşembe günü saat 17 00 de Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar yapımı devam etmekte olan İlim Yayma Talebe Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz, İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Çetin ve İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Zeki Sağır eşlik etti.
  Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve beraberindekiler öğrenci yurdu inşaatını gezerek İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz’den inşaatın yapım aşaması hakkında bilgi aldı. Bayraktar öğrenci yurdunun her bir bölümünü ayrı ayrı gezerek konuşmasında, “öğrenci yurdunda estetiğe dikkat edilmiş, tüm detaylar incelikle düşünülmüş, öğrencilerin iyi eğitim görmesi için büyük emek verilmiş” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz ise konuşmasında, “2011 Nisan ayında inşaatına başlanılan öğrenci yurdumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında faaliyet gösterecektir. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz.”dedi.

























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 20:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER