Yardımseverleri Belgelendirdiler

Gerze Kızılay Derneği, kuruma bağış yapan yardımseverlere teşekkür belgesi sundu.

Yardımseverleri Belgelendirdiler

Kara gün dostu Türk Kızılay’ı Gerze Şubesi, şubelerine giyecek bağışı yapan yardımsever esnaflara teşekkürlerini, Derneğin Genel Merkezinden gönderilen teşekkür belgeleri ile ifade etti.

Gerze Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısı Sündüz Yuvacı, yönetim kurulu üyeleri Cihangir Oğuz ve Ahmet Kabaş ile birlikte, bağışta bulunan esnaflarımız, Eren Tuhafiye İbrahim Eren, Güler Manifatura İzzet Güler ve Nami Kundura, Nami Çetin’i bizzat işyerlerinde ziyaret eden dernek yetkilileri, yardımseverlere şükranlarını Genel Merkezce verilen teşekkür belgelerini takdim ederek sundular.

Kapattığı işyerinin tüm ürünlerini Derneğe bağışlayan Elif Giyim Sahibi Semra Demir’in şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı belge töreninde yönetim kurulu üyeleri ihtiyaç sahipleri ve dernekleri adına gıyabında kendisine teşekkürlerini sundular.

Bu vesile ile gazetemize açıklamalarda bulunan Gerze Türk Kızılay’ı Derneği Başkan Yardımcısı Sündüz Yuvacı;  “duyarlılıklarından dolayı yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve bunun diğer esnaflarımız için de örnek olmasını diliyorum. Dernek olarak başlattığımız “bazı şeyler gönülden kopmalı” kampanyası kapsamında vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını kabul ediyoruz, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar bizimle 0535 441 03 41 nolu telefon aracılığı ile iletişime geçebilirler” dedi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 17:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

gerzede kizilaya yardimda bulunan bu kadarmi i̇şyeri̇ sahi̇bi̇ var....varsa onlarida görmek ve talti̇f etmek i̇sterd,i̇k... yardimda bulunan esnaflarimizdan Allah razi olsun...berelketleri̇ aratarak dai̇m olsun di̇yorum.. emeği̇ gecen yetki̇li̇lere ve onlarla beraber olanlara,zaman ayiranlarada ayrica şükranlarimi sunuyorum...saygilarimla...

fikret bayar
fikret bayar - 9 yıl Önce

ibrahim beyi ve diger arkadaşları tebrik ederim

banner381
SIRADAKİ HABER