Yarın Bayram...

Otobüs terminali bayramcıların istilasına uğradı.

Yarın Bayram...

Misafir karşılama ve uğurlama hepinizin bildiği gibi geleneksel kültürümüzün değişmeyen bir parçası. Türk insanı geleni karşılar, onu en güzel bir biçimde konuk eder ve uğurlar.

Kurban Bayramının arefesini yaşadığımız bugün de hemşerilerimiz bayram münasebetiyle memleketlerine gelen konuklarını ağırlamanın tatlı heyecanını yaşamak üzere şehirlerarası otobüs terminalini doldurdular.  Özlemler sona erdi, yerini kavuşmanın sevinç gözyaşlarına terk etti. Misafirlerini alanlar mutluluk içinde evlerinin yolunu tuttular.

Bayram nedeniyle yaşanan yoğunluğu sizlere aktarmak için uğradığımız şehirlerarası otobüs terminalinde firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmede, İstanbul’a gidişte normal servislerinin yapıldığını, ancak İstanbul’dan gelen araçlarına normal 3 servislerine ilaveten ek seferler koydukları bilgisine ulaştık. Ulaştığımız bir diğer önemli bilgi ise İstanbul-Gerze arası toplu taşımacılık yapan araçlarda geliş ve dönüşlerde yer olmaması idi.

Gerze Gündem Haber olarak, hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını kutluyor, yaşamlarındaki her günün bayram tadında geçmesini diliyoruz.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 10:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER