Yarınlar İçin Fidan Dikimi

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Gerze Belediyesi ortaklığında yürütülen Genç Bank Gerze projesi bilindiği üzere ilçemizde yaşayan 15-25 yaş arası gençlerin Gerze’yi daha da güzelleştirecek sosyal sorumluluk projelerini hem maddi hem de manevi olarak destekliyor. Genç Bank Gerze’nin son projesi ise ilçemizde fidan dikme etkinliği oldu.

Yarınlar İçin Fidan Dikimi

Gerzeli gençlerin fikirleriyle ilçemizi güzelleştiren projelere imza atan Gerze Genç Bank, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın da katılımlarıyla Atatürk Parkında mandalina fidanları dikti. Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de destekleriyle alınan 36 adet mandalina fidanı, Gerze Genç Bank Yürütücü Ekibi, gençleri ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından tek tek el birliğiyle dikildi. Renkli geçen etkinliğin ardından gençler diktikleri fidanlara kendi isimlerini verdiler. Etkinliği CHP Gerze İlçe Yönetimi de ziyaret ederek fidanların dikimine destekte bulundular.

Gerze’nin Her Yerinde Meyve Bahçeleri Oluşturacağız!

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Öncelikle böylesine güzel bir fikirle gelen gençlerimizi ve Toplum Gönüllüleri Vakfıyla ortaklaşa yürüttüğümüz Genç Bank Projesinin yürütücü ekibini gönülden kutluyorum. Bundan 1 yıl sonra meyvelerini toplayacağımız bir mandalina bahçesi oluşturduk bugün el birliğiyle. Cittaslow unvanına sahip bir ilçe olarak, çevremizin korunmasına azami önem gösteriyoruz. Bu güzel düşünce vesilesiyle biz de Gerze Belediyesi olarak Gerze’nin dört bir yanını bugünkü gibi meyve bahçeleriyle donatacağız. Yeşil alanlarımıza erik, elma, armut, kiraz ve portakal fidanları dikip, herkesin ziyaret edebileceği çok sayıda meyve bahçesini en kısa sürede oluşturmaya başlıyoruz. Bugün ilk tohumunu Genç Bank ile birlikte attık. Bugün buraya gelip Gerze’nin yarınlarına tohumlar eken herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizde yaşayan tüm gençlerimizi de Genç Bank ile fikirlerini sunmaya davet ediyorum. Onlar bizim yarınlarımız. İstediklerini hayata geçirmek için elimizden gelen her şeyi önceden olduğu gibi bundan sonra da yerine getireceğiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER