Yaşlılar Evi Tamamlanıyor

Kısa bir süre sonra yaşlılarımız için hizmete açılacak.

Yaşlılar Evi Tamamlanıyor

İlçe nüfusumuzun %53’ünü kapsayan 50 yaş üstü sakinlerimizden ihtiyaç sahibi ve düşkün olanların belirlenerek bakımlarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen yaşlılar evi projesinde sona yaklaşıldı. Konu ile ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan detaylı bilgi edindik.

Belovacıklı, “ Yaşlılar Bakım Evi Projesi beş sene önce beş ay kadar kısa bir sürede tamamlandı. Proje 25 oda 50 yatak kapasiteli olarak tüm odalarından deniz ve doğa manzarası görülerek alt katta çok amaçlı oturma salonu, psikolog odası, fizik tedavi salonu, yönetici odaları olup her katta çok amaçlı oturma salonu ve hemşire odalarının bulunduğu toplam 21 çift kişilik ve çatı katında 5 tane tek kişilik suit oda ve her odanın da 4 metrekare balkonu olacak şekilde tasarlandı.

Projenin ana inşaatı tamamlandı. Sadece iç tefrişatı yani odaların içine eşyalarının yerleştirilmesi kaldı. Şu anda binanın elektrik işleri tamamlanıyor. Daha sonra ise etrafında çevre düzenlemesi yapacağız ve iki ay sonra halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 10:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER