Yelkentepe Semaları Renklendi

Samsun Yamaç Paraşütü Kulübünün gerçekleştirdiği organizasyon yamaç paraşütçülerini Yelkentepe’de buluşturdu. Haberin Videosu:

Yamaç Paraşütü tutkunlarının artık vazgeçilmez uçuş bantlarında biri olan Yelkentepe yamaç paraşütüne gönül verenlere bir kez daha ev sahipliği yaptı.

Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü organizesinde ve eğitmen Ekrem Çavuş rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Giresun, Ordu, Samsun, Çorum, Amasya ve Merzifon’dan yaklaşık 30-35 kişilik bir pilot grubu katıldı. Trasnporter ihtiyaçlarının Gerze Belediyesince karşılandığı uçuşlarda katılımcılar son derece heyecanlı ve zevkli anlar yaşadılar. Yelkentepe’nin adını bölgede duyurmak adına çok önemli çabalarına tanık olduğumuz Eğitmen Ekrem Çavuş etkinlikle ilgili olarak; “ Yelkentepe, Karadeniz’in hatta Türkiye’nin en önemli yerlerinden biri. 420m.lik bir irtifada bu sporun tadını saatlerce çıkarmanız mümkün. Burayı uçuşla ilgili daha çok tanınan ve bilinen bir yer haline getirmek istiyoruz, bunun için kamunun desteğinin de şart olduğu düşüncesindeyiz. Gerze Belediye Başkanı ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe Çorum’dan katılan Hitit Üniversitesi Yamaç Paraşütü Kulübü Üyesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Bilici duygularını; “bu güzel ortamı sağladıkları için Gerze’ye teşekkürler ediyorum. Yelkentepe’nin yamaç paraşütü sporu için harika bir bandı var. Emeği geçe herkese teşekkürler” şeklinde ifade ederken, yamaç paraşütü başlangıç pilotu Esra Bozbey ise; Samsun’dan geliyorum, burası rahatlıkla saatlerce deniz manzarası eşliğinde uçuş yapılmasına imkan sağlayan harika bir yer ve bunun tadını çıkarıyoruz, herkese teşekkürler” dedi.

Yamaç paraşütçüleri birbirlerine en kısa sürede tekrar Yelkentepe’de buluşmanın sözünü vererek etkinliklerini sonlandırdılar.



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 10:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER