Yeni Yönetimi Oluşturdular

Eğitim Bir Sen Gerze Temsilciliği Yönetim Kurulu yeniden oluşturuldu.

Yeni Yönetimi Oluşturdular

  Eğitim Bir-Sen Gerze temsilciliği yönetim kurulu, Kasım ayında gerçekleştirilen seçimle yeniden oluşturuldu. 2005-2014 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı yapan Nazım Aksu, sendika tüzüğü gereği 3 dönem sendika temciliği yaptığı için görevi sona erdi.

Eski Gerze Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Nazım Aksu; “Yeni yönetim kurulunun İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yeni seçilen Eğitim Bir Sen Gerze İlçe Başkanı ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle bizleri bu göreve layık gören sendika üyesi arkadaşlarımıza ve bizlerden önce bu görevi hakkıyla yerine getirip önümüze güzel hedefler koyan eski yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Dürüstlük ve adaletin en büyük erdem olduğunu bilerek bu yolda ilerleyeceğiz. Toplumumuzun kültür altyapısını oluşturan milli ve manevi değerlerimizi vazgeçilmez değerler olarak kabul edeceğiz. Özgürlük adı altında bu değerlerimizi çiğnemeye çalışanlara da asla fırsat vermeyeceğiz.

Hiç kimsenin etnik kökenine bakmadan, insanımızın değer yargılarına saygılı bir şekilde; toplumun bir kısmını değil tamamını kucaklayacak, ve iş kolumuzda çalışanların tamamını sendikamıza üye yapma amacıyla yolumuza devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle üstlendiğimiz bu görevin; özelde Gerze için, genelde ise Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Seçimle oluşturulan yeni yönetim kurulu ise şöyle:

İlçe Başkanı                           : İsmail KARAMAN

İlçe Sekreteri                          : Şükrü ERGÜN

Mali Sekreter                          : Muhammet TAŞKIN

Teşkilatlanma Sekreteri          : Seyfullah TAŞ

Basın Yayın Sekreteri              : Zeki SAĞIR

Eğitim Sekreteri                     : Nazım AKSU

Sosyal İşler Sekreteri             : Mustafa ATAMAN

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 18:00

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
yaşar al
yaşar al - 9 yıl Önce

hayırlı olsun i̇smail hocam

Ecevit yildirim
Ecevit yildirim - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun hoca

banner381
SIRADAKİ HABER