“Yeni Yuvalar, Yeni Umutlar”

GençBank Gerze’den “Yeni Yuvalar, Yeni Umutlar” Projesi

“Yeni Yuvalar, Yeni Umutlar”

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Gerze Belediyesi ortaklığında yürütülen GençBank Gerze projesi bilindiği üzere ilçemizde yaşayan 15-25 yaş arası gençlerin Gerze’yi daha da güzelleştirecek hak temelli projelerini hem maddi hem de manevi olarak destekliyor. Kısa bir süre önce proje çağrısına çıkmış olan GençBank Gerze’ye gelen projelerden bir tanesi ise “Yeni Yuvalar, Yeni Umutlar” projesiydi. İlçemizde öğrenim gören Özgün Büyük tarafından ana fikri sunulmuş olan projeyle, Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde bulunan köpek dostlarımızın ilçemiz sakinleri tarafından sahiplendirilmesi amaçlanıyor.

İlk önce Ziyaret

Proje teklifinin değerlendirilmesinin ardından Gerze Belediye Başkanı. Osman Belovacıklı ile bir araya gelen GençBank Yürütücü ekibi ilk önce kendisini proje ile ilgili bilgilendirdi, daha sonra da Başkanın desteğini istedi. Barınağa düzenlenecek ziyaret için araç desteği sağlayan Belovacıklı, kendisinin de bizzat bizlerle projede yer alacağını söyledi. Bunun üzerine 29 Aralık Cumartesi günü GençBank Yürütücü Ekibi olarak bizler Ekip Kolaylaştırıcımız Burak Caner Çağlayan, Proje Sahibi Özgün Büyük ve Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ile barınağımıza ziyaret düzenledik. Ziyaretimizde öncelikli olarak mamalarımızı teslim ettik ve ardından barınakta yaşayan 15 adet köpek dostumuzun fotoğraflarını çekerek hepsine birer isim verdik. Bu fotoğrafları da projemiz için açtığımız instagram hesabına yüklemeye devam ediyoruz: instagram.com/gerzesahipleniyor. Projemizi diğer sosyal medya platformlarına da kısa zaman içerisinde yer alacak.

ilk Mamanız Bizden!

Projeyle köpek dostlarımızdan bir tanesini sahiplenmek isteyenlerin ise ilk mamalarını GençBank Gerze hediye ediyor. Ayrıca sahiplendirilecek köpeklerimizin yine tüm bakımları için Belediyemiz Veterineri ücretsiz destek sunmaya ve her anınızda yanınızda olmaya devam edecek. Ve yine barınağımızı ziyaret etmek isteyen herkes ilk önce bizlere ulaşarak ücretsiz araç desteği de talep edebilir! Proje sonrasında da diğer köpeklerimizin fotoğraflarını düzenli olarak hesabımıza yüklemeye, sahiplendirilen köpeklerimizin ise akıbetini izlemeye devam edeceğiz.

“Gençlerin ve GençBank’ın her zaman arkasındayız!”

Projeyle ilgili olarak Belovacıklı’nın görüşleri ise şu şekildeydi: “Biz bu dünyayı hayvan dostlarımızla birlikte paylaşıyoruz. En az bizler kadar onların da sağlıklı bir hayat sürmeye ve mutlu bir yuvada yaşamaya ihtiyacı var. Bu güzel proje fikriyle çok daha fazla köpek dostumuzun sahiplendirileceğine dair inancım tam. Ayrıca hep belirttiğim gibi; Gençler düşünecek biz gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gençlerin ve GençBank’ın her zaman arkasındayız!

Siz de proje fikirlerinizi sunabilirsiniz

Eğer siz de 15-25 yaş arasındaysanız, ilçemize katkı sağlayacak bu gibi hak temelli proje fikirleriniz var ise //goo.gl/rjhtTm adresinde yer alan proje başvuru formunu doldurabilirsiz. Bulunduğumuz ilçeyi sizlerle beraber daha da güzelleştirmek için çok sabırsızlanıyoruz!


Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 5 yıl Önce

İnşAllah HAYIR OLUR SONU !!

banner381
SIRADAKİ HABER