Yerinde incelemelerde bulundu.

Açılışa katılan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Yurtlar kurumuna verilmesi düşünülen oteli ve Değirmenler mevkiindeki heyelan bölgesini gezerek incelemelerde bulundu.

Yerinde incelemelerde bulundu.

  Açılışa katılan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Yüksek Okul Müdür yard. Erhan Sur ve CHP İl Başkanı Mustafa Acun Yurtlar Kurumuna verilmesi düşünülen oteli gezdikten sonra dün sabah saatlerinde Değirmenler mevkiindeki heyelan olan bölgeye geçtiler.

  Gerze Meslek Yüksek Okulunun kız öğrenci yurt’u talebi üzerine girişimde bulunan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz kapanan otel ile ilgili Ankara Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak’la görüşme yaptıklarını, kapanan oteli kız öğrenci yurdu olarak faaliyete geçirme çalışmalarına başladıklarını açıkladılar.

  Otelden ayrıldıktan sonra dün sabah saatlerinde heyelan olan Değirmenler mevkiine giden Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz yerinde incelemeler yaptı. Bölge halkıyla tek tek konuşarak mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz bölge ile ilgili çalışmaların başlatıldığını ve en kısa süre içinde çözümleneceğini açıkladı.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2012, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
yazık
yazık - 12 yıl Önce

bu tesisin yurt olarak kullanılması bu tesise yazık edecektir.bu tesisin acilen amacına uygun faaliyete geçirilmesi gerekmektedir,yani otel olarak kullanılmalı...lütfen sağduyulu olup bu tesise yazık etmeyin...bu mekan gerze için önemli bir değer ....

HIRS
HIRS - 12 yıl Önce

hırsın aklın önüne geçiyor sayın başkan, hasan vehbi ersoya olan kızgınlığın güzelim gerzenin güzel otelini heba etmenin anlamı yok oteli ya ihaleye çıkar yada iyi bir işletmeciye ver.hani gerze turizim şehri olacaktı????şeçim zamanı vermiş olduğun sözlerini tut ve gerzeyi turizim şehri yap...

papatya
papatya - 12 yıl Önce

ben gerzeli olarak otelin, otel olarak tekrar işletilmesinden yanayım.sayın başkanım yurt olarak başka biryeri değerlendirin. bırakın otel olarak kalsın gerze için öyle olması daha hayırlı olur diye düşünüyorum,

HÜSEYİN BODUR....
HÜSEYİN BODUR.... - 12 yıl Önce

devleti̇mi̇z ve ya beledi̇yeler çu memleketi̇n yurt sorununu halletsi̇n bakin göreceksi̇ni̇z ülşke o kadar rahatlayacak hür düşüncesi̇yle yeti̇şen nesi̇ller bu ülkeye daha faydali olacaklardir....bence yurt otelden mi̇lyonlarca defa daha değerli̇di̇r..başkan burayi gerzede okuyan ai̇lşesi̇ni̇nn maddi̇ durumu bozuk olanlara tahsi̇s et en büyük sevap burada yatiyor aman sakin otel yapma..faki̇rli̇ği̇ az çok hepi̇mi̇z gi̇bi̇ sende yaşamişsindir bunu en i̇yi̇ sen bi̇li̇rsi̇n çünkü yillarini eği̇ti̇me verdi̇n bunu si̇z yeri̇ne geti̇rmezsenzi̇ si̇ze i̇yi̇ demem.ki̇mseye bi̇at etmeyen gençin başi di̇k olur, o zaman türkiyenin başını dik tutacak nesiller yetişcektir aman bunda hata yapma ne olurherşey para değildir bunu siz benden daha iyi idarak etmek ve kabullanmaek zorundasınız..saygılarımla..

banner381
SIRADAKİ HABER