Yıkımına Başlandı

1985 yılında inşa edilen ve günümüze kadar ilçemizde ki sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan Gerze Şehir Stadyumu yıkılıyor.

Yıkımına Başlandı

Sinop Milletvekili. Dr. Nazım Maviş’in yoğun çalışmaları sonucu yatırım programına alınan Gerze Şehir Stadyumu’nda ilk kepçe bugün itibariyle vuruldu.

İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Gençlik ve Spor Sinop İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Gençlik ve Spor Gerze İlçe Müdürü İsmail Karaman, İL Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve teşkilatı ile birlikte Gerze Şehir Stadyumu ihalesini alan HAVER İnşaat Sahibi Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy’un katıldığı programda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Gerçekleşen programda protokol üyelerine Yeni Şehir Stadyumu hakkında bilgilendirme veren Gençlik ve Spor Sinop İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, 500’er kişilik dört sıralı iki adet kapalı trübün, sentetik çim, gece maçları için aydınlatma ve modern soyunma odaları hakkında bilgi aktardı.

İlk kepçenin vurulmasının ardından açıklamalarda bulunan Belediye başkanı Cevat Şensoy; “Gerze Şehir Stadyumu ilçemize yakışmayan, sporcularımızın müsabakalarda kendisine dezavantaj olarak gördüğü bir stadyum halini almıştı. İlçemiz Şehir Stadyumu Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş’in girişimleri sonucu yatırım programına alınmıştı. Geçtiğimiz aylarda ihalesi tamamlanan Stadyumun yapımına bugün itibariyle başlanıyor. Amatör Spor Kulüpleri’ne en fazla desteği veren Belediye konumundayız. Bu hususta da yenilenen Şehir Stadyumu’yla birlikte özlenen ve beklenen başarıyı da yakalayacağız.90 gün içinde teslim edilecek olan Şehir Stadyumu için Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Maviş başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ederim.

Belediye Başkanlığı olarak İlçe sporuna büyük katkıları olacak olan Gerze Şehir Stadyumu’nun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, yeni başarılarının müjdecisi olmasını dileriz.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

Çok yanlış bir yatırım. Toplum ve özelliklede genç nesil yararına kullanılabilecek son büyük araziyi de böylece heba ettik. Liselere yakın bu alanın gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri için bir gençlik merkezi kampüsüne dönüştürülerek ekonomik ve sosyal hayata katılması gerekirdi. 70 sene önce stat liselerin olduğu yerdeydi. 35 sene önce şimdiki yerine taşındı. Bugün bütün gelişmekte olan şehirler statlarını şehir dışına çıkartıyorlar. Biz ise şehrin göbeğinde, konutların arasında kalmış statı olduğu yerde yeniliyoruz. 35 sene önce yaşayanların öngörüsü dahi yok bunu planlayanlarda, çok yazık! Belki fizibilitesi iyi yapılmamıştır, tamamlanamaz ve sonra vazgeçilerek bir gençlik merkezi projesine dönüşür!? gka

Tunçhan
Tunçhan @Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

stat bir şehirde gençlerin spora yatkınlıkları ve olanakların sağlanmasına yonelik gerekli olabilecek sosyal alandır.
futbol sahası ile yaz okulları futbol kursları cocukların spor gelisimlerini sokaklardan statlara çevirebilir. g
lütfen konservatif takılma çabasına girmeyin. tek alanımızı stata cevirdigniz gibi yorumlar yapmayın burası gerze , istanbul değil onlarca dağ tepe orman var. biraz gelişime açık olun yeter gerzeyi halen kasaba edasıyla görmeyi bırakın. k. uzey'de en modern bir kent örnekleri haline gelmesi için yol kat edelim. genclerimiz için yetecek kadar alanımız gerze'de zaten mevcut. kapalı spor salonları,futbol sahası,deniz sporları ve doğa sporları için uygun alanlarımız bol bol var.

Gerze5757
Gerze5757 - 5 yıl Önce

Rumuzdan da anlaşılacağı gibi Göbeğini Kaşıyan Adam ne beklenir ki.En iyisi yapılsa dahada iyisini istersiniz bahane bulursunuz.Bu millete hic bisey yaramaz hic bi yatirim yapmicaksin aslında.Eski başkana dedin mi acaba böyle bi proje üretin diye merak ettim.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

tunçhan rumuzlu ne dediğini bilmez yorumcu. beyninle konserve mi kurdun? ben ne diyorum, sen ne diyorsun. ben gençleri okullara yakın bir bölgede gençlik merkezi yaparak sosyalleştirelim diyorum, sen gerzede yer çok onları dağa, tepeye, ormana gönderelim diyorsun. stadyum dediğin yeri, her isteğinde herkesin rahatlıkla her zaman içine girebileceği yer olduğunu mu zannediyorsun. kaç defa bir stadyuma gittin ya da gördüğünden bile şüpheliyim. gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

gerze5757 rumuzlu okuyucu. benim güzel memleketim herşeyin en iyisine ve en doğru yapılanına layıktır. o stadyumun yerinde yenilenmesi tarihi bir hatadır. yol yakınken bu karardan geri dönülerek kaynaklarımız heba edilmemelidir. statı dağa tepeye ormana yaparsınız ama gençlik merkezi için bundan daha iyi bir yer bulamazsınız. çok söyledim, belediye oteli binasının sağlık bakanlığına verilmesi için. otel olarak kalacaksa da arkasındaki boş araziye statı taşıyarak, futbol kulüplerinin yaz ve ara dönem kamp ihtiyacı için otel ve saha bir arada mükemmel bir tesis olur diye proje önerdim. çöp bir binayı para kazanır hale getirmeliyiz diye çok uğraştım. her platformda projelerimi sunuyorum, merak etme. gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 5 yıl Önce

haver inşaat isimli firma stat ihalesini en düşük teklifi vererek almıştır. nedendir bilinmez, haver inşaat yıkım için belediyenin malı olan eskavatörü kullanmaktadır. belediye tarafından makbuz kesilerek eskavatörün çalışma saat ücreti haver inşaat tarafından belediyeye ödenmiş midir? i̇halenin fizibilite hesaplarında, belediyeye ait kamu kaynaklarının bedelsiz kullanımı ile bir ayarlamama mı yapılmıştır? i̇hale şartnamesinde yıkım yükümlülüğü belediyeye ait olduğu için mi belediyenin iş makinaları kullanılmaktadır? kamuoyunun endişelerinin giderilmesi için haver inşaat ve belediye yetkililerinden bir açıklama beklenmektedir. gka

banner381
SIRADAKİ HABER