Yol Çalışmalarına Hız Verildi

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte her alanda çalışmalar dolu dizgin devam ederken Çarşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde de yol yenileme çalışmalarına hız verildi.

Yol Çalışmalarına Hız Verildi

İlçemizde tahribata uğramış olan yollarda onarma ve yenileme çalışmaları devam ederken Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY’un talimatları doğrultusunda daha öncesinde kazılan ve yolun zemine oturması beklenilen Çarşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi güzergahında çalışmalar başladı.

Kum serme işlemlerinin tamamlandığı bölgede kilit parke taşı örme işlemlerine başlayan ekipler aynı zamanda yağışlı havalarda yolda su birikintisi olmaması açısından da titizlikle çalışmalarını yürütürken, Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih ÖZ ziyaret ederek çalışmaları yakından incelediler.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Şensoy; “Koronavirüs’le mücadele verdiğimiz bu dönemde ilçemizde ki çalışmaları da aksatmamaya özen gösteriyoruz. Bilindiği üzere doğalgaz çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan bölgelerimizde onarım ve yenileme çalışmalarına başlamıştık. Bu doğrultuda da Çarşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi güzergahında yol yenileme çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İnşallah bu virüsü biran önce yenip, turizmde marka olan ilçemizi yaz sezonuna en güzel şekilde hazırlayacağız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz
Deniz - 4 yıl Önce

Belediye başkanı yolları asvalt yaptıracaktı ne oldu parke taşa döndü gerze uçacakdı kanadını kırıldı.

Memur
Memur - 4 yıl Önce

Başkan atatürk ve cumhuriyet mahallelerine doğalgaz istiyoruzzzzz.
Bu mahallelerin muhtarlarında da icraat yok. Daha doğalgazi getirememişler.

HAKAN. OZTURK
HAKAN. OZTURK - 4 yıl Önce

Gerze Dogasiyla Deniziyle Havasiyla harika bir yerlesim alanidir. CalismalariniziTAKDIRLE .Takip. ediyoruuz. rum .CARSI MAHALLESI NIN yollarinada Bakmanizi. icdenlikle talep. eder Hayirli calismalar

Eski Gerze'li
Eski Gerze'li - 4 yıl Önce

Kurtuluş cad.gayet güzel yapılıyor.Fakat kurtuluş caddesinin bir kısmı özellikle Şükrüpaşa apartmanının ön kısmı yamalı yorgan gibi oldu.kaldirimlar ise berbat.cuma günleri arabaların kaldırımlara parketmesi yüzünden kaldırımlarda çökme oluyor.apartmanlarin olduğu kısımlara arabalar çıkmasın diye engeller konulmasını rica ediyoruz.Yetkililerin bu duruma duyarsız kalmayacağını ümit ediyorum.

Cumhuriyet Mahallesi sakini
Cumhuriyet Mahallesi sakini - 4 yıl Önce

Sayin başkanı biraz da Cumhuriyet mahallesinde görmek istiyoruz. Başkan Cumhuriyet mahallesine pek uğramıyor. Kaldırım olmayan yerlerden, bakımsız parklardan, bozuk yollardan bi haber... Sanki buralardan hiç oy almamış gibi davranıyor.

Pala Remzi
Pala Remzi - 4 yıl Önce

Başarılarınizin devamını dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER