Yüksek; Fetönün Medya Algısına Dikkat Çekti!

Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek, 'Fetö ile mücadele sürecinde Sinop'ta FETÖ şüphelilerinin haberlerinin bazı yayın organlarında çıkmaması, FETÖ sanıklarına iftira atıldı' denilerek algı oluşturulması oldukça düşündürücü diyerek, Sinop'ta FETÖ ile mücadele de medya yönünden her hangi bir bulguya ulaşılıp ulaşılmadığının merak konusu olduğunu' söyledi.

Yüksek; Fetönün Medya Algısına Dikkat Çekti!

Türkiye tarihinin en büyük ihanet operasyonlarını yapan FETÖ terör örgütünün, 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişimi ve sonrasın da Devletimizin her kademesinin verdiği amansız mücadelenin başarılı olduğunun altını çizen Hüseyin Yüksek; ' Devletimizin bütün kurumlarının dirayetli ve omuz omuza verdiği FETÖ ile mücadele hainlerin sonunun çok yakında geleceğini göstermektedir. Ancak, FETÖ ile mücadele de, sergilenen bu mücadele bazı basın yayın organlarında çıkmaması kamuoyunun dikkatinden kaçmamaktadır.

İFTİRA ATILDI' DENİLDİ

Yüksek yazılı açıklamasının devamında masumiyet karinesi oyununa dikkat çekerek; 'Sinop'ta bazı basın yayın organı temsilcilerinin Türkiye Cumhuriyetini ve Anayasal düzeni darp ve cebir kullanarak ortadan kaldırmaya teşebbüs eden, FETÖ terör örgütüne üye olmak ve hizmet etmekle suçlanan sanıklarının iftiraya uğradığının dile getirilmesine şahit olduk. Buna benzer masumiyet karinesi oyunlarının kamuoyunda kafa karışıklığına yol açması kaçınılmazdır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, suçluluğu ıspat edilmeyen her şüphelinin suçlu sayılamayacağı gibi, masumiyeti ıspatlanmamış her şüpheli de suçlu şüphelisi olarak görülmektedir. Bu nedenle, FETÖ sanıklarının yargı süreci devam ederken, bazı yayın organlarında iftiraya uğradılar' algısı oldukça düşündürücüdür. Devletimizin yetkili makamlarının bu hususları titizlikle dikkat ettiklerini ve zamanı geldiğinde gereğini yapacağından hiç bir şüphemiz yok.

TAHLİYE OLAN FETÖ SANIKLARI HABER OLUYOR, TUTUKLANANLAR HABER OLMUYOR

Gerzeli İş Adamı Yüksek mesajının sonunda ise, İlçenin eski Kaymakamı Fetöden tutuklanıyor ancak bu bazı yayın organlarında yayınlanmıyor diyerek; ' Takip ettiğimiz kadarı ile Fetö şüphelileri tahliye edildiğinde son dakika haberleri geçenler, eski İlçe Kaymakamı Fetöden tutuklanmasını gündemine bile almıyor. Bu tutum toplumun tarafız sesi olma ilkesine ters düşmektedir' dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 12:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER