Yüksek Okul için El Ele Verdiler

Gerze Meslek Yüksek Okul Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gerze North Star’da okul adına yemek düzenledi.

Yüksek Okul için El Ele Verdiler

  16 Mart 2013 Cumartesi saat 19.30 da düzenlenen yemeğe Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdür vekili Ayhan Şardağ ve birçok davetli katıldı.

  Gerze Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kerem Başar’ın sunumunda gerçekleşen program, Gerze Meslek Yüksek Okul Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Ergün’ün açılış konuşması ile başladı.  Ergün’ün açılış konuşmasının ardından AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve ANAP döneminde uzun yıllar İlçe Başkanlığı görevini Yürüten Abdullah Çelik Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun dünden bugüne ve bundan sonra neler yapılabilir konuları üzerinde kısa konuşmalar yaptılar.

  Konuşmacı ve Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun gelişiminde katkıda bulunanlara Gerze Eyusa Sanat Evinin yapmış olduğu çini işlemeli tabak hediye edildi.

  Gerze Meslek Yüksek Okuluna katkıda bulunmak adına açık artırmaya çıkartılan üç büyük takımların formaları, 500 TL. üzerinden Galatasaray forması Rasim Cihan Oğuz, Fenerbahçe Forması Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ ya ve Beşiktaş forması Çarşı AVM sahibi Macit Yılmaz’a kaldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2013, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
damla ünlütürk
damla ünlütürk - 11 yıl Önce

bence gazi başarılı olmuştur

tayfun
tayfun - 11 yıl Önce

teşekkürler böyle gecede duyarlı arkadaşlar olduğu için bu birlikteliği ve yemeği düzenleyen dernek başkanı tanıdığım fatih ergün'e bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.allah yolunuzu açık etsin.inşallah yakın zamandada fakülte gelir gerze'ye

banner381
SIRADAKİ HABER