Zil Çaldı…

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı resmen başladı.

Zil Çaldı…

Kurban Bayramının yaz tatilinin bitimine denk gelmesi nedeniyle tatilleri biraz daha uzayan öğrenciler 28 Eylül 2015 günü ilk zillerinin çalması ile ders başı yaptılar ve okullarına yeniden kavuştular.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda yapılan törende öğrencilerin coşku ve heyecanı görülmeye değerdi. Okulun eski öğrencileri arkadaşları ile buluşmanın ve tatil anılarını paylaşmanın telaşını yaşarlarken, okulla bu yıl tanışan miniklerin heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Hayatlarında yeni bir sayfa açılan minikler anne ve babalarının ellerini sıkı sıkı tutmuş, olan biteni heyecan dolu gözlerle izliyorlardı.

Yeni eğitim ve öğretim yılı açılışı nedeniyle Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu okulda öğrencileri ilgilendiren değişiklikler, yenilikler ve gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamanın ardından, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerini sunarak bitirdiği konuşmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve açılışta bulunan veliler tarafından İstiklal Marşımız topluca okundu ve iki öğrenci tarafından bayrağımız göndere çekildi.

Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu’nun daveti üzerine öğrenciler sınıflarına gitmek üzere okullarına yöneldiler.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının öğrencilere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

İyi dersler çocuklar.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 09:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER