Hasbihal

Değerli dostlar 2017 Mart'ındayız . Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nden mezun olalı 38 yıl olmuş .   Eğitimciliğimizde mart ayı itibariyle 39. yılımıza başladık çok şükür . İnşaallah Allah’dan(cc) bir keder olmazsa ; eğitim ve öğretime karınca kararınca , Allah(cc) ömür verdiği müddetçe devam etmeye niyetliyiz ...

Akılımız ; fen ilimlerini arzuluyor . Kalbimiz ; din ilimlerini arzuluyor . İkisi kol-kola olmak şartıyla ; vatana , millete , anne - babalarına ve de kendilerine faydalı san'atkârları , gençleri , imkânlar el  verdiğince yetiştirmeye  gayretle  çalışıyoruz . Bilgi ve tecrübelerimizi  mümkün mertebe  güncellemeye çalışarak tabii ki . Öğrencilerimiz  bizim evlatlarımız mesabesinde . İyi , güzel  ve de doğru  için  gayretle çalışmalarını tavsiye ediyoruz . Geriye baktıklarında ; keşkeleri olmayacak şekilde çalışmalarını salık veriyoruz . Hayatımızın bir sınav olduğunu  unutmamalarını söylüyoruz . Küçüğü sevmelerini , büyüğe saygılı olmalarını aktarıyoruz . Basamakları sabırla teker  teker  çıkmalarını  ifade  ediyoruz . Mümkün mertebe bunları söylerken , beden  dilimizle de örnek olmaya çalışıyoruz . Allah(cc) ; hepsinin ve hepimizin dünya ve ahiret  istikballerimizi hayırlı eylesin  inşallah .

Hayat böyle devam ederken ; bazen gülüyoruz , bazen üzülüyoruz , bazen sıhhatliyiz , bazen  hastalanıyoruz . Yani hayatın içinde her  şey  var ve de  biz kullar için . Tabii ki hastalıklar da  biz kullar için . Hastaneler  sanki mahşer yeri  gibi . Fakat , " Hastalıklar bizler için  bir  lütuf " düşüncesi  kalbimizin  bir  köşesinde  barındırırsak  ruhen  rahatlayacağımız düşüncesinde olanlardanım . Ancak şifa arayışı için uygun  kapılar çalınmalıdır . Beri tarafdan hastalıklar geçmiş  günahlarımıza kefarettir  inşaallah . Ocak  ayından  bu  tarafa  üroloji  noktasında  benim  de rahatsızlığım  oldu . Allah(cc) nasip  ederse ; Rize  Araştırma Hastanesi Üroloji  servisinde  martın 22'sinde  bir  ameliyatım var . Makbûl  ve  müstecap dualarınızı  istirham  ediyorum . Hastaneler , hapishaneler  ve kabristan  ara-sıra  ziyaret  edilip  ibret  alınacak  yerler . Allah(cc) hastaneye düşürmesin , ancak  hastanesiz  de  olmuyor . Allah(cc) ; hastalarımıza şifa  versin  inşaallah , doktorlarımıza , hemşirelerimize  ve  hasta  bakıcılarımıza  da  kolaylıklar versin .                          Ya şafi ya Allah(cc) .
           

Selâm ve dua ile.....

Öğr.Gör.Ahmet AKIN

RTEÜ.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

RİZE 

YORUM EKLE