Ebediyete Uğurladık

Sinop Pusulası Gazetesi sahibi Murat Yılmazer, kansere yenik düşerek hayatını kaybeden annesini 01 Kasım 2012 Perşembe günü Boyabat ilçemizde toprağa verdi.

Ebediyete Uğurladık
  Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Kezban Yılmazer, Çarşamba günü 68 yaşında hayatını kaybetmiş ve yakınlarını yasa boğmuştu. Sinop Pusulası Gazetesi sahibi Murat Yılmazer’in de dün annesini toprağa verirken oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Cenaze toprağa verildikten sonra, merhumenin kabri başında kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi. Taziyeleri kabul eden Murat Yılmazer, tüm katılımcılara teşekkür ederek onları yolcu etti.

Cenaze törenine Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Valilik Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hakan Şimşek, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Eski Sinop Belediye Başkanı Hamza İnce’nin yanı sıra, Sinop ve Boyabat’tan yakın dost ve akrabaları katıldı. 







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2012, 08:41
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER