Sakin Şehir Gerze İstanbul’da

Yüzen Şehir Sinop ve ilçeleri dördüncü kez İstanbul’da buluşuyor.

Sakin Şehir Gerze İstanbul’da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sinop Tanıtım Günleri için geri sayım başladı. Sinop Tanıtım Günleri’ne Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) ev sahipliği yapacak  ve diğer sivil toplum kuruluşları da katılım desteği verecek.

Sinop Tanıtım Günlerine Gerze Kaymakamlığı ve Gerze Belediyesi olarak da katılım sağlanacak. İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından organize edilen Sinop Tanıtım Günleri hakkında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan bilgi edindik.

Belovacıklı, “ Sinop ve ilçeleri olarak Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sinop Tanıtım Günlerine katılarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. İlçemizin ve köylerimizin kültürünü tanıtmak için gerekli hazırlıklar yapılmaya başlandı. Sinop’un ilçeleri arasında Sakin Şehir olması ile farkını ortaya koyan Gerze standında çini, ahşap oyuncak ve kotra atölyelerinin ürünleri sergilenerek ilçemizi tanıtan gezi rehberi ve el broşürlerinin dağıtımı yapılacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER