7.Geleneksel Uluslararası Ramazan Etkinlikleri

Ramazan Ayı’nda Gerze Ramazan Etkinlikleri ile şenleniyor.

7.Geleneksel Uluslararası Ramazan Etkinlikleri

Ramazan Ayı’nın Yaz aylarına denk gelmesi ile birlikte 10 Haziran 2016 Cuma saat 23.00’te ilçemiz İskele mevkiinde bu yıl yedincisi düzenlenen Geleneksel Uluslararası Ramazan Etkinlikleri başladı.

Programın sunuculuğunu üstlenen Erhan Kaya, açılış konuşmasını yaparak Ramazan etkinlikleri programının içeriği hakkında bilgi verdi. Kaya, Ramazan etkinliklerinin haftada üç gün yapılacağını, okullar kapanıncaya kadar Cuma-Cumartesi ve Pazar etkinliklerin olacağını daha sonrasında ise Salı-Perşembe ve Cumartesi günleri etkinliklere devam edileceğini duyurdu.

Programda ilk olarak sahneyi Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu paylaştı ve sonrasında gölge oyunu hakkında seyircilere genel bilgiler verildi. Sihirbaz gösterisi ile devam eden eğlence, Ateşbaz Gösterimi ile içeriğini tamamladı.

Hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen ilginin oldukça yoğun olduğu etkinlikler, Hacivat ve Karagöz’ün seyircilerin arasına karışarak birbirlerini kovalaması ve etkinlikte görev alanların hep birlikte sahneye çıkarak çocuklar ile dans etmesi ile sona erdi.

Haber: Özge İnce






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 11:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER