Ah Şu Gençler

Gerze Belediyesi Konservatuarı SAKİN TİYATRO topluluğu 2018 -2019 sanat sezonunda Turgut Özakman’ın yazdığı ‘’ Ah Şu Gençler ‘’ oyunu ile perde açıyor.

Ah Şu Gençler

Can Tazebaş’ın yönetmenliğini yaptığı oyunun dekor tasarım Mithat Tuzcuoğlu, ışık tasarımının Sinan Büyük’e ait. Oyunun müzik ve efektleri ise Ekim Mağden tarafından yapılıyor. Gerze ilçesinin sanatsever halkı ile 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde Gerze Belediye Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde saat 19 00 da buluşacak olan oyunda, gençlik sorunları mizahi bir dille ele alınıyor.

Topluluğun genel sanat yönetmeni Can Tazebaş bu oyunun tam anlamıyla ‘’Tiyatro Toplumun Aynasıdır’’ anlayışını yansıttığını. Ayrıca açık biçimli ve seyirci ile iletişim içinde bulunan tarzı ile kolay anlaşılır bir oyun olduğunun altını çizerken, tüm ilçe halkını bu oyunu izlemeye davet etti

Oyunda rol alan oyuncular:

Ali Soner Yılmaz, Yaşar Yeğen, Uğur Cengizhan Kaptan, Nur Özada, Bilge Nur Çevik, Efe Alaattin Albayrak, Hacer Naz Gökgöz, Makbule Yağız, Yağmur Özgün Büyük, Sudem Akyüz, Şükrü Babacan, Tuğba Yavaş, Sahne Arkası Destek Gizem Çetinkaya ve Sevim Teke.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 12:33

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER