Bu Kadar Olur

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yılsonu sergisinde sunulan ürünler büyük beğeni topladı.

Bu Kadar Olur
HABERİN GALERİSİ
Halk Eğitim Sergi 2015

Halk Eğitim Sergi 2015

  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı sergisi, 01 Haziran 2015 günü saat:16.30’da Köşk mahallesi Orta Çay Bahçesi karşısında, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve eşleri, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, kamu kurumlarının temsilcileri, kursiyerler, sporcular, halk oyunları ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Gerze Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu’nun açılış konuşması ile devam etti.

 Aksu yaptığı konuşmada, Milli Eğitimde, Halk Eğitimlerin önemine vurgu yaparak merkezlerin işlevleri ve bir yıllık çalışmaları hakkında açıklayıcı bilgiler sundu. Mesleki eğitim ve yaygın eğitimin nitelikli eleman yetiştirilmesindeki rolüne de dikkat çeken müdür Aksu, ayrıca merkez olarak açtıkları sosyal ve kültürel kurslar hakkında bilgiler verdi. Halk Eğitim Merkezi Judo Takımının bölgesel ve Türkiye çapında aldığı başarılı sonuçlara da dikkat çeken Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu, bu işte büyük katkıları bulunan Judo Antrenörleri Orhan-Özlenen Akpınar’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından yapılan judo ve teak Wan-do gösterileri ise izleyicilerden tam not ve büyük alkış aldı.

Halk Eğitim Merkezinin yılsonu sergisi açılışı Kaymakam Bülent Bayraktar ve eşleri, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin tarafından müştereken yapılmasının ardından, protokol ve konuklara “ancak bu kadar olur” dedirtecek ölçüde harikulade eserlerin sergilendiği stantların gezilmesiyle sona erdi.

Sergi 05 Haziran 2015 tarihine kadar açık kalacak.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 18:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER