Coşku ile Sürüyor..

39.Gerze Kültür ve Sanat Festivali 2.gün kutlamaları ile devam ediyor.

Coşku ile Sürüyor..

  Festivali 2. gününde programda bulunan etkinliklerin gerçekleştirilmesine devam ediliyor.

 Saat 14.00’ de Dereyeri mevkiinde Gerze Avcılar Kulübü denetim ve gözetiminde gerçekleştirilen trap yarışması ilgi gördü. Yarışmacılar nişancılıktaki ustalıklarını gösterme fırsatı buldular. Yapılan yarışlar sonunda;

Mustafa Çakır 1.

Hasan Gökmen 2.

Cafen Çevik 3. oldular. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.

Gece programına konser organizasyonu ile devam edildi.

Alan hınça hınç dolu, iğne atılsa yere düşmeyecekti sanki, satıcıların stant ve tezgahları alanı adeta karnaval yerine çevirdi.

İzleyicilerin coşkusunun sanatçıların performansına da yansıdığı görüldü. Sahne alan her sanatçı programını başarı ile tamamladı.

Sanatçı Haluk Levent’ in konseri ise tek kelime ile muhteşemdi. Usta sanatçı izleyenleri gerçekten müziğe doyurdu. İzleyicilerle birlikte söylediği birbirinden güzel şarkıları ayakta alkışlandı. Saat:01.30 olmasına rağmen kimsenin evine gitmek gibi bir niyeti yoktu. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı bu durumu “ işte büyük sanatçı böyle olunuyor” şeklinde ifade ederek sanatçıyı Gerze’ nin Fahri Hemşerisi ilan etti, sanatçının bundan böyle Türkiye’ de Gerze’ nin sesi olacağını belirtti.

Haluk Levent’ in konuklara yaptığı bir sürpriz geceye damgasını vurdu. Konseri izlemek için gelin ve damatlıkları ile alanda bulunan 2 çifti sahneye davet eden sanatçı onlarla sohbet ederek, o anda onlar için bestelediği şarkıyla onları dansa davet etti. Atmosfer tek kelime ile muhteşemdi.
















































































 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2012, 22:44
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER