“Dil ile Gönül Arası Bahara Merhaba”

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından hazırlanan “Dil ile Gönül Arası Bahara Merhaba” adlı konserinde sanatseverler mest oldu.

“Dil ile Gönül Arası Bahara Merhaba”

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, , İlçe Emniyet müdür vekili Aslıhan Özcan, ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sunuculuğunu Emine Acehan ve Şefliğini İbrahim Kocabıyık’ın yaptığı konserde TSM Korosu her zaman olduğu gibi seslendirdiği eserlerle dinleyicilerini mest etti. Birbirinden güzel ve anlamlı eserlerin seslendirildiği gecede salonu dolduran dinleyicileriyle birlikte eserlerini seslendiren koro vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi unutamayacakları bir konser yaşattı. Uluslararası alanda katıldığı Sanat Müziği yarışmalarında kamuoyunun takdirini kazanan koromuz sergilenen eserlerin neticesinde aldığı alkışlarla vatandaşlarımızdan bir kez daha alkış toplarken geceye seslendirilen sürpriz eser damgasını vurdu. Mesleğinin yanında şairliğiyle de bilinen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’in de bir bestesini sürpriz olarak seslendiren koro ekibi eserin ardından salonda duygu dolu anlar yaşatırken İl Emniyet Müdürü’nü de onore etmiş oldu.

Gerçekleştirilen anlam dolu konserin sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “TSM Koromuz her zaman olduğu gibi bizlere tekrar sanat ve anlam dolu bir gece yaşattı. Ulusal ve uluslararası platformda katıldığı birçok yarışmada en beğenilen korolar arasına giren TSM Koromuza, emeği geçen Koro Şefi İbrahim Kocabıyık’a teşekkür ediyorum. Ayrıca; gerek gecemize katılarak bizleri onore eden, gerekse kazandırdığı eserle bizleri mest eden İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER