ETİ Gerze’de

Türkiye çapında gerçekleştirdiği turneyle tüm çocukların yüzüne gülücük konduran ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun son durağı Gerze oldu.

ETİ Gerze’de

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde miniklerle bir araya gelen ETİ Çocuk Tiyatrosu Sanatçıları hepimizin bildiği Kırmızı Başlıklı Kız’ı oynarken iki seans olarak sergilenen tiyatro öncesi ve sonrası miniklere bir takım hediyeler verildi. Gerek aldıkları hediye gerekse tiyatrodan oldukça mutlu gözüken çocukların sevinç çığlıkları Kültür ve Sanat Merkezi’ni inletirken, sanatçılar da karşısında ki mutlu kalabalıktan dolayı oldukça mutlu oldular.

Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı gerçekleştirdiği açıklamasında; “Yıllardır süregelen Çocuk Tiyatrosuyla miniklerimizi mutlu etmeye çabalıyoruz. Çünkü onların gülümsemesi geleceğe daha umutlu ve mutlu bakmamızı sağlıyor. Her ay bir ekibimizi buraya davet ederek bu geleneği sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemize gelerek bizleri ve en önemlisi geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu eden ETİ Çocuk Tiyatrosu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 11:28

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER