Finalin Adı “Aşk Çıkmazı”

Tiyatro Festivalinin finalini Akasya İris Sanat Tiyatrosu yaptı.

Finalin Adı “Aşk Çıkmazı”

Gerze Belediyesince düzenlenen 4. Uluslararası Tiyatro Festivali Amasya İris Sanat Tiyatrosunun “Aşk Çıkmazı “ isimli muhteşem oyunu ile noktalandı.

Tiyatronun yanı sıra, müzikten dansa, çocuklar için jonglörden, çeşitli el becerilerinin geliştirildiği atölye çalışmalarına kadar son derece geniş kapsamlı bir program dahilinde gerçekleştirilen festivalin tadını tam anlamıyla çocuklar çıkardılar. Kendilerine yönelik tiyatro ve bir dizi faaliyete büyük bir içtenlikle katılan çocukların mutluluğunu gözlerinden okumak mümkündü.

Festivale katılan konukların gösterdiği üst düzeyde başarılı performansları ise Gerzeli sanatseverlerin takdirlerini topladı ve Gerze’de bulunmaktan dolayı duydukları mutluluğu ve Gerze insanının konukseverliğini ifade ettiler.

Festivalin finali 29 Kasım 2015 günü saat:19.30’da Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde Amasya İris Sanat Tiyatrosunun sergilediği, Hakan Örgel tarafından yazılıp, Hakan Alkan tarafından yönetilen “Aşk Çıkmazı” isimli tiyatro oyunu ile yapıldı ve son derece profesyonelce sunulan oyun sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

4. Uluslararası Tiyatro Festivalinin kapanışını oyun sonunda oyunculara plaket ve çiçeklerini takdim eden Gerze Belediye Başkanı Gülnur Özden yaptığı teşekkür konuşması ile gerçekleştirdi.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 12:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER