Gerze’de Festival Coşkusu

1.Uluslararası Mutluluk Festivali çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Gerze’de Festival Coşkusu
HABERİN GALERİSİ
Mutluluk Festivali 2016

Mutluluk Festivali 2016

Gerze Belediyesi ve Sinop Güç Birliği Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali 1 Eylül 2016 Perşembe günü Gerze Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi arasında Kardeş Belediye Protokokü ve Kokteyl ile başladı ve İskele Meydanında düzenlenen çeşitli ve eğlenceli etkinlikler ile devam etti.

1.Uluslararası Mutluluk Festivali kapsamında düzenlenen konsere CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, siyasi parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Liman Mevkiindeki Festival alanında erken saatlerde toplanarak sabırsızlıkla bekleyen Gerzeliler için eğlence 09.30’da başladı. Sunuculuğunu Nevruz Tunç Yılmaz’ın üstlendiği festivalin açılış konuşmasını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptı.

1.Uluslararası Mutluluk Festivali kapsamında düzenlenen konser etkinliği kapsamında sahneye sırasıyla Gerze Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Erciyes Üniversitesi Klasik Türk Müziği Korosu, Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu,
Bülent Ortaçgil, Gerze Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, İstanbul Arabesque Project sahnedeki yerini aldı.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

 

 

 

 

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 11:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER