Halk Eğitimi Sergisi ve Öğrenme Şenliği

El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı.

Halk Eğitimi Sergisi ve Öğrenme Şenliği
HABERİN GALERİSİ
Gerze Halk Eğitim Sergi

Gerze Halk Eğitim Sergi

 Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün 2015-2016 yılı sene sonu sergisi 20 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 18.00’de Orta Aile Çay Bahçesi karşısında açıldı.

Açılış törenine, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, , Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Perihan Özpınar, Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, siyasi parti liderleri ve üyeleri ile halktan çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gerze Halk Eğitimi Müdürü Nazım Aksu’nun ardından judo dalında Türkiye dereceleri almaya hak kazanan sporculara Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar tarafından ödülleri verildi.

 Müzik öğretmeni Buket Okvuran ve kursiyerlerinin hazırlayıp sunduğu kısa müzik dinletisi ile davetlilerin kulaklarının şenlendirilmesinin ardından serginin ve bu sene ilk defa yapılacak olan kurslardan kısa uygulama örneklerinin gösterileceği öğrenme şenliğinin açılışı yapıldı.

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün 2015-2016 yılı sene sonu sergisinde bu yıl ilk kez açılan Avrupa Birliği destekli Ahşap Yapı Restorasyon Kursu programı çerçevesinde ilçemizde yaşayan Kalafat ailesinin restore edilecek olan tarihi evinin dış yapı maketleri ve görsel fotoğrafları davetlilere sunuldu.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 09:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER