Konak İçin Söz Verdi

Kaderine terk edilen Yakup Ağa Konağı için Turizm Denizcilik ve Deniz Ürünleri Komisyon Başkanı Yaşar Cahit Altıntaş en kısa sürede turizme kazandırılacağı için söz verdi.

Konak İçin Söz Verdi

  4 Temmuz 2008 yılında restorasyonu yapıldıktan sonra kaderine terkedilen Yakup Ağa Konağını, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Turizm Denizcilik ve Deniz Ürünleri Komisyon Başkanı Yaşar Cahit Altıntaş, Turizm Denizcilik ve Deniz Ürünleri Komisyon üyeleri Kerim Ali Şahin, Abdullah Batur ve İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, Ahmet Burma ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  İncelemelere katılan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Özel İdare Müdürü Mustafa Biga tarafından heyete Yakup Ağa Konağı baştan sona gezdirilerek geçmişi hakkında ve yapılabilecekler konusunda bilgi verildi. İncelemeler sonunda Yakup Ağa Konağı önünde açıklama yapan Turizm Denizcilik ve Deniz Ürünleri Komisyon Başkanı Yaşar Cahit Altıntaş, “Yakup Ağa Konağı ile ilgili proje çalışmaları Turizm Denizcilik ve Deniz Ürünleri Komisyonu olarak başlamış olup bu gün burada gerekli incelemeleri yaptık. En kısa sürede konak ile ilgili çalışmaları bitirerek turizme açacağımıza komisyon adına ben söz veriyorum.” dedi.




























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 12:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER