Konsere Büyük İlgi

Gerze Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü işbirliğinde " Gönülde İz Bırakan Şarkılar Konseri" gerçekleşti

Konsere Büyük İlgi

 21 Şubat 2014 Cuma günü saat 19 30 da Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde Gerze Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü işbirliğinde Şef İbrahim Kocabıyık eşliğinde " Gönülde İz Bırakan Şarkılar Konseri" gerçekleşti.

Konsere Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin,Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç,Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Altunkaynak, Gerze CHP İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve çok sayıda Gerzeli vatandaşlarımız katıldı. Gerze Kültür ve Sanat Merkezi doluluk oranı üst seviyedeydi Gerzeliler konsere yoğun ilgi gösterdi.

Açış konuşmasını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptı. Belovacıklı konuşmasında, 2010 yılında restore edilerek faaliyete geçen konservatuarımız 4 yıldır hizmet verilmektedir. Kurslarımıza önem verdik ve çok sayıda farklı alanlarda kurslar açtık.Konserde emeği geçen ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum." dedi. Belovacıklı'nın konuşmasının ardından konser başladı.

Konserde yer alan ses sanatçıları, Ata Ünlü, Ayşin Çoban, Birol Sazak, Bilge Çandır, Elis Çelikdemir, Fatma Kabaş, Hamdi Çaylı, Hakkı Şahin, Levent Altunel, Nurdan Işıd, Semra Sazak, Tülay Çakır, Zuhal Tuzcuoğlu, Ali Şükrü Alaçamlı, Ahmet Kaygısız, Bülent Eskici, Bilge Kuruoğlu, Emrah Saatçi, Ferda Sarıhan, İsmail Anakök, Kamer Beşcanlar, Mithat Tuzcuoğlu, Nükhet Ünal, Sadi Ayyıldız ve YücelYuvacı.

Saz Sanatçıları, Udlarda, Kenan Yaldız, Kadir Yamic, Mustafa Yılmaz, İlknur Kısaer, Levent Açıkel, Kemanlarda, Özge Öztuğral, Cevhan Demirel, Özen Erduran, Kanunda Serkan Sayyar, Tanbur da Turan Cengiz, Klarnet de Gülay Kocabıyık, Piyano da Hasan Kabaş ve Ritim Saz da ise Zeki Sayyar yer aldı.

Sanatçılar konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 11:34
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER