Müzik ve Dans, İşte Gürcistan

Gürcistan Acara Gençlik Merkezi ekibi Tiyatro festivaline damgasını vurdu.

Müzik ve Dans, İşte Gürcistan

4.Uluslararası Tiyatro Festivalinin ikinci akşamında sahne alan Gürcistan Acara Gençlik Merkezi oyuncuları Gerzeli sanatseverlere müzik ve dans ziyafeti çektiler.

Gösteriden önce Belediye Başkan Vekili Gülnur Özden tarafından festivale katılan  Samsun Amisos Topluluğu, Bıcırık Çocuk Tiyatrosu ve jonglör ve el sanatları atölyesi çalışmalarından dolayı  Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmeni Semih Kulak ve öğrencilerine  plaket, katılım belgesi ve çiçek takdiminin yapıldığı gecede sahne alan Acara Gençlik Merkezi Oyuncuları yönetmenleri Revaz Baynazisvihi yönetiminde hazırladıkları  gençlik müzikalini tam anlamıyla profesyonel bir performans sergileyerek sundular ve seyirciden uzun süre alkış aldılar. Müzik ve dans ağırlıklı birbirinden eşsiz kareografiler ile seyircilere adeta görsel bir şölen yaşattılar.

Bu doyumsuz müzik ve dans ziyafeti, festivale ev sahipliği yapan Gerze Belediye Başkanı Gülnur Özden’in ekibin müdiresine sunduğu plaket ve çiçeğin ardından yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlgilenenler için festivalin yarın Amasya İris Tiyatro Topluluğunun gösterileri ile devam ettiği bilgisini iletelim.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 09:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER