Sergiye Yoğun İlgi

Halk Eğitim Merkezinin yılsonu sergisi son derece büyük bir kalabalığın katılımı ile açıldı.

Sergiye Yoğun İlgi

  İlçemiz Sahil Caddesi orta çay bahçesi karşısında 19 Haziran 2013 günü saat 17.30 da açılışı gerçekleştirilen sergiye, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Hakim Ümit Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil İsa Çelik, İlçe Müftüsü Ömer Yay, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Burma ve İzzet Güneş, İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaş topluluğu katıldı.

  Gerze Halk Eğitim Merkezi folklor ekibinin, çeşitli yörelere ait halk oyunlarını sunmalarının ardından açış konuşmasını yapan Kaymakam Metin Kubilay; Halk Eğitim Merkezince açılan 925 kurstan yaklaşık 14.000’ e yakın kursiyerin yararlandığını belirterek, söz konusu kursların yetişmiş insan gücü sağlayarak, istihdam sağlamadaki önemini ve ilçe ekonomisine yaptığı katkıları dile getirdi.

  Kaymakam Kubilayın’ın konuşmasından sonra sergi kurdelesi Kaymakam Metin Kubilay ve beraberindekiler tarafından müştereken kesildi.

  Protokol ve vatandaşlar yöresel el sanatları, dikiş nakış, giyim, seramik ve çinicilik, kumaş boyama, resim gibi bölümlerden oluşan stantları gezerek kursiyerlerin her biri diğerinden daha güzel ve değerli, el emeklerini ve göz nurlarını büyük bir beğeni ile izlediler.

  Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü judo standını da gezen Kaymakam Kubilay ve beraberindekiler gördükleri karşısında hayret, sevinç ve gururu bir arada yaşadılar. Judocuların gerek yerel, gerek bölgesel ve gerekse Türkiye çapında aldıkları kupa ve madalyalardan oluşan ödülleri ile beraber sporcularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Sergi açılışı kulüp sporcularının birbirinden zor hareketleri son derece kolaylıkla ve başarı ile sergiledikleri judo ve teak-wondo gösterileri ile sona erdi.
Fotoğraflar İçin tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 13:14
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER