Sinema Günleri Sona Eriyor

İlçemizde başlayan sinema heyecanı kısa sürdü.

Sinema Günleri Sona Eriyor

Sinop Cine1Can Sinemaları tarafından ilçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde 9 Mart 2018 tarihinde başlayan vizyondaki filmlerin gösterimi 1 Nisan 2018 Pazar günü sona eriyor. Gerze’de sinema için beklenilen talebin istenildiği düzeyde olmadığı edinilen bilgiler arasındayken vizyondaki filmleri seyirciyle buluşturan Gerze Sine1Can Sinemalarında milyonlarca izlenme sayısı ile sinema salonlarını dolduran “Ayla” filmi de seyircilerini bekliyor olacak.

30 Mart-1 Nisan Haftası Film Programının detayları ise şöyle;

Sagu ile Pagu: 12.00

Düğüm Salonu: 16.30 / 21.30

Ayla: 14.00 / 19.00

www.cine1can.com

https://www.instagram.com/gerzecine1can/

Bilgi İçin : 0368 613 12 12

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz YİĞİT
Yavuz YİĞİT - 6 yıl Önce

vatandaş aç. vatandaş geçim derdinde kemer sıkmaktan kendine ayıracak kuruş bulamıyor. hele ki gerze gibi ufak ve kapalı bir ilçede zaten halihazırda bir sinema salonu varken ve talepsizlikten kapanmışken bir başkasının açılması zaten büyük bir fanteziydi. arada sırada kendine bütçe ayırıp ağustos böceği misali yaşama devrini bitirdiler bu ülkede. o yüzden aslında mükemmel olan bir faaliyet yürümedi.

GERZELİ
GERZELİ - 6 yıl Önce

bence gerzede doğru düzgün reklam yapamadiklarindan oldu çoğu insan saat kaçta hangi günlerde hangi filmler var bilmiyor birde insanlar zaten alişkin değil sinemanin olduğunu bile unutuyo yani en önemli eksik reklam

kaysel
kaysel - 6 yıl Önce

salonun çok soğuk olmasi etki̇ledi̇ bence.ıstma yok donarak film izledik.

banner381
SIRADAKİ HABER