Sona Yaklaşıldı

Kaymakam Metin Kubilay’ın çalışmaları yerinde incelediği, ilçemiz Atatürk Halk Kütüphanesinin çocuk bölümü çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sona Yaklaşıldı

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından 24 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 16.30 da gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Metin Kubilay çocuk kütüphanesinin bütün birimlerini gezdi, çalışmaları titizlikle inceledi. Çalışmaları bizzat denetlerken Atatürk Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş’tan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında bilgiler de alan Kaymakam Kubilay gördükleri karşısında memnuniyetini belirtirken duygularını şöyle ifade etti.

  “Çocuk kütüphanemiz 216m2.lik kullanım alanı ile Karadeniz bölgesinin en büyük çocuk kütüphanesi, bu eserin ilçemizde olmasından dolayı gurur duyuyorum ve velilerimizle öğrencilerimizi davet ediyorum. En temel meselemiz eğitim meselesidir, eğitimin temeli ise burada atılacak, çocuklarımız bu güzel atmosfere severek ve isteyerek gelecekler. Örnek bir kütüphane her şey en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş, bu vesile ile çocuklarımıza küçük yaşta kütüphane sevgisini de aşılamış olacağız. Gelişen teknolojinin tüm unsurlarının kullanılmış olması cazibesini ayrıca artırıyor. Kitaba verilen önemle neticesinde ilde gerçekleştirilen okuma yarışmalarında dereceler alınmaya başladı, büyük başarılar elde edildi” dedi.

  İlçemiz Atatürk Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş ise yaptığı açıklamada “ toplam maliyeti 145.300TL. tutarındaki çalışmalarımızda artık sona geldik, en kısa sürede açılışı gerçekleştireceğiz, siparişlerini verdiğimiz mobilya ve diğer gereçlerin kurulumları gerçekleştirildiğinde açılışa hazır hale geleceğiz” dedi.
































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
bekir demirci
bekir demirci - 11 yıl Önce

görsel olarak yörenin,eğitimi taşıyacağı düzey konusunda ilçenin yüz akı bir tesis kazandıran herkese emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler

Bilinçli Türk Genci
Bilinçli Türk Genci - 11 yıl Önce

ben uzun süredir gerzede bulunan bir gencim.bu kütüphanenin eski halini hatırlıyorumda insanın gülesi geliyo,nerden nereye :) .bence ilçemizde yapılabilecek en güzel kütüphane budur.ilçemize bu güzel kütüphaneyi katan sn.suat altuntaşa teşekkür ediyorum,ediyoruz.

mösyö
mösyö - 11 yıl Önce

bu eser suat atuntaşındır. kimse sahiplenmeye çalışmasın. harika bir çalışma. suat altuntaşın başarıları katlanarak sürecekti buna eminim

Bir Başarı Öyküsü
Bir Başarı Öyküsü - 11 yıl Önce

sitede izlemiş olduğumuz yeni çocuk kütüphanesi ile ilgili görüntüler karşısında çok mutlu olduk çocuklar için çalışma yapılan alanda her türlü detay düşünülmüş.göreve başladığı günden bu güne kadar durmak bilmeden sınırsız özverisi ile ilçemize böyle bir eseri kazandıran sayın suat altuntaş'a sonsuz şukranlarimizi sunuyoruz.

Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 11 yıl Önce

çocuk kütüphanesi harika olmuş bu binayı mükemmel hale getirenleri kutlarım umarım çocuklarımız bu güzel ortamdan yararlanmayı,kullanım alanlarını buldukları gibi bırakmayı ve kitap okuyan ve okutan bireyler olabilmeyi bu güzel ortamda kavrayabilirler...

banner381
SIRADAKİ HABER