Tiyatro Festivali Başladı

Gerze Belediyesi 4. Uluslararası Tiyatro Festivali start aldı.

Tiyatro Festivali Başladı

İlçemizde 3. yıldan bu yana aralıksız olarak düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivali, 26 Kasım 2015 tarihinde ilçemizde esen şiddetli lodos sebebiyle Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Bahçesinde düzenlenmesi programlanan etkinliklerin 2. güne alınması ile başladı. iptal edildi.

27 Kasım 2015 tarihinde Gerze Kültür Merkezinde saat:10.00 ve 15.00’de iki seans olarak gösterime sunulan Bıcırık Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun çocukların büyük ilgisini çekerek, neşeli dakikalar geçirmelerine vesile oldu. Akşamı Ek Sanat Merkezi Tiyatrosunun Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelediği büyük oyunu ise tiyatro severlerden ilgi gördü.

İlk gün ayrıca G.M.K.İlkokulu öğretmenlerinden Semih Kulak’ın 2/B sınıfında gerçekleştirdiği yüz boyama ve çocukların el becerilerinin geliştirilmesi açısından büyük önem taşıyan jonglör gösterileri de ilgi çeken bir başka gösteri oldu.

Festival bugün de çocuk ve yetişkinlere hitap edecek çeşitli çeşitli sanatsal etkinliklerle devam edecek.

Gerze Belediyesince düzenlenen 4. Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlerin ücretsiz olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 12:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER