Nükleersiz Türkiye için kürekle Karadeniz kaldığı yerden devam ediyor!

Yeşil Düşünce Derneği ve Nükleersiz .org ‘un düzenleyicisi olduğu Nükleersiz Türkiye için Kürekle Karadeniz Projesi 13 Ağustos bugün, kaldığı yerden devam ediyor.  Hüseyin Ürkmez bu sabah 08:15′te Trabzon’a uçup  4-4,5 saat otobüs yolculuğundan sonra Hopa’ya varacak . Dün  kahvaltıda bir araya gelerek  Yeşil Düşünce Derneği Temsilcisi şapkamla projenin detaylarını konuştuğum Hüseyin,  projenin gerçekleştirilmesinde büyük heyecan duyuyor, 2 aylık muhteşem bir deniz yolculuğuna şahitliğe hazır olun!

Karadeniz’in kıyısında kurulacak bir nükleer santralin  haşlayacağı Karadeniz’i ağır ağır kürekleyecek olan Hüseyin’i yolculuğu boyunca  http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0IsTDk7U0PboEv3f5T3TgDG6AE5DXLBZt  GPRS sistemi üzerinden izleyebilecek yeşilgazetede benim kalemimden de gün gün serüvenini okuyabileceksiniz . Hüseyin’e  nükleer karşıtlarının mesajını Karadeniz’in doğusu Hopa’dan başlayarak batısında İstanbul’a kadar iletme sürecinde başarılar diliyoruz .Hüseyin’i  yalnız bırakmayın , Tüm Karadeniz halkına ,Karadeniz  derneklerine selam olsun!

Not: Sizler de Kamuoyunun somut katkısını almak için oluşturulan http://www.fonlabeni.com/proje/detay/1763/nukleersiz-turkiye-icin-kurekle-karadeniz üzerinden  desteklerinize devam edebilirsiniz.

Nükleersiz Bir Türkiye için Kürekle Karadeniz!

 

http://yesilgazete.org/blog/2014/08/13/nukleersiz-turkiye-icin-kurekle-karadeniz-kaldigi-yerden-devam-ediyor/

YORUM EKLE