Yeni Yerinde Hizmetinde

Gerze’de yaklaşık 12 yıldır hizmet veren bayanların en çok tercih ettiği Hacile ve Birol Bayan Kuaförü iş yeri değişikliği nedeniyle yeni adresine taşındı.

Yeni Yerinde Hizmetinde

Bir süreden beridir Atatürk Caddesi Kat 2’de hizmet veren Hacile ve Birol Bayan Kuaförü yeni adresi olan Çarşı Mahallesi Halk Bankası Karşısı Ünlü eczanesi yanından girişi olan yeni yeni yapılan iş merkezi giriş üstündeki yeni iş yerine taşındı.

Deneyimli 3 elamanı ile sezona hazır olan Hacile ve Birol Bayan Kuaför adlı işyerlerinde “Sir Ağda, Kaş, Yüz Alımı, Boncuklu Saç Kaynak, Gelin Saçı, Kesim, Balyaj, Röfle, Perma, Kaş Konturu ve Boya yapıldığını belirttiler. Ayrıca gelin saçı ile beraberinde 1 kişiye fön çekildiğini ifade ettiler.

HACİLE & BİROL BAYAN KUAFÖRÜ YENİ ADRESİ

Çarşı Mahallesi

Cumhuriyet Meydanı

Yeni Yapılan İş Merkezi kat 2

İletişim: 0 544 586 76 29

              0 368 718 38 94

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 13:24

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 6 yıl Önce

''bayanların en çok tercih ettiği''demekle,''taraf değil haberciyiz''sloganınız hiç bağdaşmıyor.siz bu ve diğer işletmelerin muhasebe kayıtlarını mı tutuyorsunuz ya da kuaförlere giden müşterileri mi sayıyorsunuz..
Editör Notu: Katagori de reklam yazdığını okumadınız herhalde, uyarınız için teşekkürler.

arzu yılmaz
arzu yılmaz - 5 yıl Önce

bayanların demek yerine yaşlı teyzelerin diye yazsanız daha mantıklı olurdu en çok tercih edilen yerler arasında burası sonuncu olur !!!

banner381
SIRADAKİ HABER