14 Hekim Çalışacak

Sinop Ağız Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) mesai saatleri dışında da vatandaşlara hizmet verecek. Hayata geçirilen uygulama ile vatandaşlar Salı ve Perşembe günleri 17.00-19.00 saatleri arasında diş sağlığı hizmetlerinden yararlanabilecek.

14 Hekim Çalışacak

Sinop Ağız Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) mesai saatleri dışında da vatandaşlara hizmet verecek.

Hayata geçirilen uygulama ile vatandaşlar Salı ve Perşembe günleri 17.00-19.00 saatleri arasında diş sağlığı hizmetlerinden yararlanabilecek.  

Yeni uygulama ile ilgili bilgiler veren Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Tamer Sivrikaya 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren haftanın belirli gün ve saatlerinde   Kurumda mesai dışı çalışma uygulaması başlayacağın belirtti. Sivrikaya; “Bu bağlamda her hafta Salı ve Perşembe günleri, 17:00 - 19:00 saatleri arası, istekli 14 Hekim ile beraber mesai dışı çalışmaya  başlayacağız.

Sadece bu saatler dahilinde her türlü diş tedavisi ve protez işlemleri, röntgen istekleri karşılanabilecek. Bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalarımızın, mutlaka saat 17:00 den sonra istediği Hekim'e  giriş alması gerekmekte. Saat 17:00 den önce giriş alan hastalar doğrudan Acil kliniğinde nöbetçi olan Hekim'e yönlendirilip  Acil olan tedavilerini yaptırabilecek.

Bu hizmetimiz sayesinde mesai saatleri içinde işyerinden izin alamayıp diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastalarımızın mağduriyetleri giderilmiş olacaktır" dedi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 11:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER