Dikmen Entegre Sağlık Merkezi Açılıyor

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Dikmen ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Entegre ilçe Sağlık Merkezinin 1 Mart Çarşamba günü hizmete gireceğini söyledi.

Dikmen Entegre Sağlık Merkezi Açılıyor

Milletvekili Nazım Maviş’in Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin sonucu, Dikmen ilçesinde sağlık ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayacak olan ‘Dikmen Entegre İlçe Sağlık Merkezi’ 1 Mart Çarşamba günü hizmete açılıyor. Merkez, ilçe sakinlerine 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sağlayacak.

Yeni merkezin Dikmenli vatandaşlar için hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Sağlık Bakanımızla yaptığımız görüşmeler sonucu Dikmen ilçemizin en önemli ihtiyacı olan ‘Entegre İlçe Sağlık Merkezi’ 1 Mart 2017 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Merkezimiz acil servisinde 7 gün 24 saat 1 doktor ve 1 hemşire muayene, enjeksiyon, pansuman gibi işlemleri yapılacaktır. Ayrıca 112 acil ambulans servisi ve 2 aile hekimi de aynı bina içerisinde görevine başlamıştır. Vatandaşlarımız acil servisimizde hafta sonu dâhil tedavilerini yaptırabilirler. Dikmenli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 09:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar yaşar
Yaşar yaşar - 7 yıl Önce

maşAllahın var hüzeyin türkmen çok çalışıyosun ama aklın başka şeylere çalışıyo açsan ne yaparsın dikmen enteğre sağlık ocağını doktor yok tahlil yok filim yok diş doktoru geldi mazemesi yok oda gitti sen ancak kendi yandaşlarını işe almasını bilirsin hüseyinim gıymatlum

banner381
SIRADAKİ HABER