Ebeveynlere Müjde

Gerze Devlet Hastanesinde çocuk doktoru göreve başladı.

Ebeveynlere Müjde

  28 Ocak 2015 Çarşamba günü Gerze Devlet Hastanesinde çocuk doktoru Engin Köse göreve başladı.

  Gerze Devlet Hastanesinde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Engin Köse, 1985 Konya doğumlu olup 2009 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzmanlığını 2014 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapan Dr. Engin Köse, ilk uzmanlık görevine Gerze Devlet Hastanesinde çocuk hastalıkları polikliniği ve servis hizmetine 28 Ocak 2015 Çarşamba günü başladı.

Eşinin de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktoru olan Dr. Engin Köse, Gerze’de göreve başladığından çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gerze Devlet Hastanesinde Engin Köse ile birlikte uzman doktor sayısının 7 ye ulaştı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdullah Kurhan

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Halil Erdem Güneri

Dahiliye Uzmanı Dr. Serdar Seyhan

Dahiliye Uzmanı Dr. Dilek Bulut

Diş Hekimi Dt. Aysun Karayücel

Diş Hekimi Dt. Burçin Çevik

Edinilen bilgiye göre yeni Atanan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Mine Altınkaya Çavuş 20 günlük izin dönüşü yine Gerze Devlet Hastanesinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Gerze Gündem Haber olarak yeni atanan doktorumuz ve diğer doktorlarımıza görevlerinde başarılar diler yetkililere teşekkür ederiz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 19:29

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli Kazım aydın
Gerzeli Kazım aydın - 9 yıl Önce

Güzel işlerde oluyor 13000 sabit nufusuyla yazları 50.000 sınırına varan 16 bin su elektirik abonesi olan gerze ilçemizde Gerze devlet hastanesinde Uzman ekiplerin olması sevindirici sayın dr engin köseye gerzemize hoş geldiniz diyorum hayırlısı olsun

banner381
SIRADAKİ HABER