Evde Sağlık Hizmetleri Ekibinden Kaymakamı Ziyaret

Evde sağlık hizmet hizmeti projesini yürüten ekip Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Evde Sağlık Hizmetleri Ekibinden Kaymakamı Ziyaret

  Kaymakamlık Makamında saat 10.00 da gerçekleşen ziyarete Gerze Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Şevket Terkan, İlçe Sağlık Müdürü Halil İsa Çelik ile Evde sağlık hizmetleri personeli Nurcihan Özyavuz, Kader Kurt, Safiye Memiş ve Osman Duman katıldılar.

  Gerze Devlet Hastanesi ve Gerze İlçe Sağlık Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü evde sağlık hizmeti verilmesi ile ilgili proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarette proje sahipleri çalışmalar hakkında Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı bilgilendirdiler. Yetkililer yaptıkları açıklamada; ilk olarak 2011 yılı Şubat ayında evde sağlık hizmeti verilmeye başlandığını, bugüne kadar 155 hastaya evde bakım hizmeti sunulduğu, aktif olarak şu anda 83 hastaya evde bakım hizmeti verilmeye devam edildiğini, 2011 yılında 148 hastaya, 2012 yılında 432 hastaya, 2013 yılının ilk üç ayı itibariyle de 185 hastaya evde ziyaretlerin devam ettiği bilgisini verdiler. Ziyarette konuşan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, “Hizmetler gayet kaliteli bir şekilde yürütülüyor ve takibini bizzat yapıyorum. Dosyayı Valimiz Dr. Ahmet Cengiz’e sundum o da memnun oldu. İlçemizde sağlık hizmetleri açısından çok önemli gelişmelere kaydedilmekte.” dedi. Gerze Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Şevket Terkan; vatandaşın başvurusu sonucunda hizmet veriyoruz, hizmeti sunan arkadaşlarımız çok zor şartlarda ve ağır hastalara ulaşmaktalar, özverili çalışmalarından dolayı huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

  Evde Sağlık Ekibi Çalışanları ise duygularını, kendilerine verdiği moral ve motivasyon için Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür ederken, artık nerede ise akrabalık boyutuna varan hastalarla ilişkilerinin kendilerine verdiği manevi hazzı dile getirdiler.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 11:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
adım önemli değil önemli olsa idi o karelerdeolurdum
adım önemli değil önemli olsa idi o karelerdeolurdum - 9 yıl Önce

çalışama hayatımda enfazla rencide edildiğim olay

banner381
SIRADAKİ HABER