Evlerinde Ziyaret Ettiler

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği ve İdari Hizmetler hastaları evlerinde ziyaret ederek hastane ortamı ve sağlık çalışanlarından memnuniyetlerini sorarak bilgi aldılar.

Evlerinde Ziyaret Ettiler

  Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tolga BAŞ, İdari Hizmetler Başkanı Sayın Erkal BOZ ve tesis yöneticileri tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde daha önce sağlık tesislerimizde tedavi görüp taburcu olan hastaları ziyaret etti.

  Genel Sekreter Op. Dr. Tolga BAŞ ve İdari Hizmetler Başkanı Erkal BOZ Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi görüp taburcu edilen Boyabat Karaca Ören Köyünden Zekiye KURU ve Merkezde ikamet eden Kadriye EROL’ u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Diğer tesis yöneticileri de kendi bağlı birimlerinde tedavi görüp taburcu olan hastaları ziyaret ederek hastane ortamı ve sağlık çalışanlarından memnuniyetlerini sorarak bilgi aldılar.

  Ziyaret sırasında hasta ve yakınlarına aldıkları sağlık hizmeti ile ilgili herhangi bir şikayetlerinin olup olmadığını soran Op. Dr. Tolga BAŞ, en güzel ve kaliteli nitelikte hizmet vermeye çalıştıklarını, kendileri için hasta memnuniyetinin çok önemli bir kriter olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınları da yapılan bu ziyaretlerden çok memnun olduklarını dile getirerek, Genel Sekretere ve yöneticilere teşekkürlerini sundular.

  Ziyaretlere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuna BİLECİK, Başhekim yardımcısı Dr. Mehmet USTA, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil ÇİLİNGİROĞLU yardımcısı Sema YAĞCI, Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İskender YÜKSEL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sebahat ÖRNEK ÜNAL, Gerze Başhekimi Dr. Şevket TERKAN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ali KUZU, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Safiye MEMİŞ, Türkeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Eda KÖROĞLU, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İsmail BEZİRGANOĞLU, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap YAVUZ, Durağan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Faruk BÜK, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa DEMİREL,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hasan ERMİŞ katıldı

  Genel Sekreter Op. Dr. Tolga BAŞ bu tür ziyaretlerin haftalık ve onbeş günlük takvimlerle yapılacağını ve halkımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 15:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER