Gerze'de Partilerin Organ Bağışı İttifakı

Gerze İlçesi'nde 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kurulamayan partiler arası ittifak organ bağışı için kuruldu.

Gerze'de Partilerin Organ Bağışı İttifakı

Seçim yarışına katılacak 4 partinin aday ve temsilcileri Gerze Devlet Hastanesi'nde organ bağışında bulundu.

OY İSTEMEK İÇİN GELDİLER, ORGANLARINI BAĞIŞLADILAR

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Gerze parti teşkilatlarının ziyaret ettiği adreslerden biri de "Gerze Devlet Hastanesi’ydi.

Tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten parti temsilcileri hastane çalışanlarıyla da bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başhekim Dr. Şevket Terkan aday ve parti temsilcilerine organ bağışıyla ilgili sunum yaptı, organ bağışının önemine dikkat çeken Terkan yaptığı açıklamada; "Hepimizin bildiği gibi organ bağışı çok önemli ve hassas bir konu, organ bağışçısı sayısında hedeflerimize ulaşabilmek için bakanlığımız tüm illerimizde büyük bir çaba göstermektedir. Organ bağışı her insana, başka hayatları kurtarma, insanlara ışık olma şansını vermektedir. Yaradan "Kim bir can kurtarırsa, tüm insanların hayatını kurtarmış gibi olur" demiştir. Bu doğrultuda bizler de topluma örnek olan, yaşamları kamuya mal olmuş, siyasetçilerimizden, bu önemli konuda da örnek olmalarını istedik. Ziyaretimize gelen AK PARTİ, CHP, MHP VE İYİ PARTİ aday ve yöneticilerine konu ile ilgili bilgilendirme yaptık. Sağ olsunlar tamamı gönüllü olarak tüm organlarını bağışladılar. Huzurunuzda destek veren herkese teşekkür ediyorum, TOPRAK OLMASIN CAN OLSUN "dedi.

Gerzeli partililer de Terkan'ın bağışçı olmaları konusundaki talebine kayıtsız kalmadı. Tüm aday ve parti temsilcileri organ bağışında bulundu.

Sonraki süreçte çalışmalarına kurum ziyaretleriyle devam edeceklerini belirten Başhekim Terkan "İnsanların ayaklarına gideceğiz. Kimsenin, önüne gelen yaşam kurtarma şansını geri çevireceğini düşünmüyorum" dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 19:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Güldane Albayrak
Güldane Albayrak - 5 yıl Önce

Hepsini tebrik ediyorum

koray dereli
koray dereli - 5 yıl Önce

milliyetci ülkücü hareket olarak her zaman memleketımızın ve vatandaşlarımızın emrindeyiz.bizim kullanım hakkımız yuce turk mılletıne aıttır

banner381
SIRADAKİ HABER