Her Türlü Laboratuvar Testi Yapılacak

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı tesislere başvuran hastalara artık her türlü laboratuvar testi yapılmaya başlandı. Daha önce yapılamayan testler için hastalar şehir dışına sevk edilmeyecek.

Her Türlü Laboratuvar Testi Yapılacak

  Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper DELİER “ Hastalarımızın sağlığı için hekimlerimiz tarafından istenilen ancak bugüne kadar laboratuvarlarımızda yapılamayan bazı testler vardı, hastalarımız bu tür laboratuvar testlerini Samsun, Ankara gibi merkezlere giderek yaptırmak zorunda kalıyordu. Down Sendromu gibi, gebelikte bebekte oluşabilecek kromozamol ve doğumsal anormalliklerin araştırıldığı 2’li ve 3’lü tarama testleri, hepatit B, hepatit C testleri gibi genetik rahatsızlıkların, eşitli hormon testleri ve daha birçok laboratuvar araştırmalarının tesislerimizde yapılabileceğini belirtti ve hastaların bu tür testleri yaptırmak için zaman ve para harcamalarına gerek kalmadığını da ayrıca dile getirdi.”  
  Op. Dr. Alper DELİER insanlara daha kolay ve daha güvenilir sağlık hizmetleri sunmak amacıyla her türlü yeniliği Sinop’a getirmek için çalıştıklarını da ifade etti.

Op. Dr. Alper DELİER

Genel Sekreter V.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 12:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER