Kendi memleketinin derdine deva olmaya geldi.

Genel Cerrah Dr. Affan Çakır, Gerze Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Kendi memleketinin derdine deva olmaya geldi.
1983 yılında Gerze’nin Belören Köyü’nde doğan hemşerimiz Dr. Affan Çakır, 37. Dönem mecburi hizmet kurası sonrası atandığı Gerze Devlet Hastanesinde 9 Mart 2011 tarihinde göreve başladı.
Mecburi hizmet kurasında tercih olarak Gerze’yi seçen ve bu amacına ulaşmasından mutluluk duyan Çakır, ilk ve orta öğretimini Sinop’ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesinde öğrenim gördü.
Daha sonra yine İstanbul’da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2005-2011 yılları arasında genel cerrahi dalında ihtisasını tamamlayan Gerzeli doktorumuz Dr. Çakır 9 Mart 2011 tarihinde hastanemizde göreve başladı.
Gerze Gündem olarak evli ve bir çocuk babası olan Çakır’a yeni görevinde başarılar diler ve Gerzeli vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet vermesini temenni ederiz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
.....HÜSEYİN BODUR......
.....HÜSEYİN BODUR...... - 13 yıl Önce

ne kadar güzel, inanın çok sevindim.Biz İST da üniversite okuyan hemşehrilerimize desetek olmaya çalıştığım zamanlar içerisinde hep onlara şunu söyleriz.Siz bizim geleçekde memleketimizin medarı iftiharı olacaksınız, oradan aldığınızı yine oraya veya başaka yerdeki çaresiz insanlara vermelisiniz.Okuldan mezun olduktan sonra; maaaşınızı almaya başaladığınızda sizler gibi memleketimizden gelen ve maddi sıkıntı içerisinde olan üniversite kazanmış kardeşlerinize gerek, maddi ve gerese manevi destekte bulunmalısınız bu gün biz sizlere elimizden ne geliyorsa neler yapabilidiysek sizde yapın, bu günlerinizi unutmaycakasınız diye sık, sık tembihde bulunuruz...Sayın doktorumuzu en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum, başarılar diliyor ve GERZElilere hayırlı, uğurlu olsun diyorum.Saygılarımla...

sen neymişsin
sen neymişsin - 13 yıl Önce

sen neymişsin be hüseyin abi sakın kızma kötü bir amacım yok gurbetde olmana nameren gerze ile ilgili haberleri takip ettiğin için bir gerzeli olarak seni tebrik ederim siz yanlış hatırlamıyorsam ist beladiyede görevlisiniz dernekler de yönetimlerde bulundunuz yanlış biliyorsam özürdilerim şimdi sıkı dur bu kadar gerze sevdalısı oldunu her yorum larınız belirtiyosunuz belkide ben öyle anlıyorum şu güzel gerze ye he katkınız oldu bana yazar sanız memnun olurum sakın bana duygu sömürüsü yapma bana ismi mi yaz sana ne yaptık larımı açiklayım deme seni severim gerzeliler de seni sever içrat olsun

MURAT TANGA
MURAT TANGA - 13 yıl Önce

Sayın AFFAN ÇAKIR yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Gerze'mize sizin gibi değerli doktorlara ihtiyacı var. Herşey gönlünüzce olsun.

murat çavdar
murat çavdar - 13 yıl Önce

hüseyin bey kendini birşey sananlardan ucuza gidenlerden ucuz reklam peşinde olup birşey hayrı olmayan anca akıl fikir veren kişilerden

gerze gündem
gerze gündem - 13 yıl Önce

*Hakaret, küfür, kanıtlanamayacak iddia ve suç niteliği içeren yorumları yayınlayamıyoruz. Lütfen yazdıklarınızı bir kez daha okuyun, bazen tek bir sözcük bile o kadar emek verilen güzelim bir yorumun çöpe gitmesine neden olabiliyor.
*Lütfen başka yorumcularla didişmeyi değil, ilgili haber veya makaledeki fikirleri esas alınız. Israrla ve sürekli olarak başka yorumcularla uğraşanlarda kasıt aramaya başlıyoruz.
*Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harfle yazmayınız, bunları yayınlamıyoruz.
*Lütfen yorumunuzda “sıkıysa yayınlayın”, “erkekseniz yayınlarsınız” gibi editörlere meydan okuyan ibareler kullanmayın.

davut
davut - 13 yıl Önce

hüseyin bey öyle bir yorum yapmışsınızki dr babası okusa canı sıkılacak bu çocugu istanbullarda ben okttum sende başkalarını okut beni unma der gibisiniz ya bunlara gerek yok herkesin aklı var sen otur oturdugun yerde akıl verme facede şarkı paylaş...

banner381
SIRADAKİ HABER