Rahatsızlığı Nedeniyle Ara Verdi

Köşe Yazarımız Ali Vacit Tokmak rahatsızlığı nedeniyle köşe yazılarına ara verdi.

Rahatsızlığı Nedeniyle Ara Verdi

Emekli Öğretmen Köşe Yazarımız Ali Vacit Tokmak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kısa bir süre yazılarına ara vereceğini duyurdu.

Köşe Yazarımız Ali Vacit Tokmak;

EN BÜYÜK VARLIK; BİZ İNSANLAR İÇİN ÖNCE SAĞLIKTIR!

Sevgili Gerze Gündem Okurlarım, Sitenin sahibi Sayın Mustafa Yoğurtçu’ya şöyle bir söz vermiştim! Her on beş günde bir köşemde yayımlanmak üzere yazılarımı göndereceğimin sözüydü. Beş gün kadar gecikmeli de olsa sözümü yerine getiriyorum.

Yazımın gecikme nedeni benim sağlık sorunum idi. 26 Nisan günü gecesi neden olduğunu bilmediğim, gece başım döndü yere düştüm. Başımın alın kısmını yere vurmuşum ki kendimden geçmişim.

Çocuklarım beni Samsun Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdılar.27 Nisan bu hastaneye yatış tarihim oldu. Birçok tetkikler yoğun şekilde uygulanarak bir sonuca vardılar.

11 Mayıs günü öğleden sonra taburcu oldum. On gün sonra, bazı tetkiklerin yapılıp, 4 ya da 6 hafta sonrası için ameliyat günüm tespit edilecek. İşte durumum bundan ibaret.

Sevgili okurlar, sağlık elle tutulur bir nesne değil! Nedenleri çok karmaşık! Sağlığınız elinizde kayıp giderse bir daha geri gelmesi pek kolay olmuyor!

Sağlıklı yaşam: Kalıtım, beslenme, düzenli yaşam ve de gerçek bir eğitim meselesi. Peki, bunları gerçekleştirmek hepimizin elinde olan bir şeyler mi?

Elimize olanlar da var olmayanlarda var! Bununla ilgili gelecek günlerde yazılarım olacaktır. Şimdilik bu kadarla yetiniyorum.

Hepinize sağlıklı, umutlu, mutlu ve huzurlu güzel bir yaşam diliyorum.

Sevgiyle kalın, sağlığınıza çok dikkat edin!

Ali Vacit Tokmak

Gerze Gündem Haber olarak Köşe Yazarımız Ali Vacit Tokmak’a acil şifalar dileriz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 13:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmettin çakır
Necmettin çakır - 7 yıl Önce

öncelikle büyük geçmişolsun dilek'lerimizle birlikte acil şifalar dileriz. tez zaman'da sağlığınıza kavuşabilmeniz dileklerimizle, selamlar.

banner381
SIRADAKİ HABER