Sözleşme Tamam

Özel Medibafra Hastanesi 19 Mayıs British American Tobacco ile sağlık sözleşmesi imzaladı.

Sözleşme Tamam

Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Hıdır ARSLAN ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin ŞAHİN ile birlikte 19 Mayıs British American Tobacco Tek Gıda-İş Sendikası Samsun Şubesi ile sağlık sözleşmesi imzaladı.

19 Mayıs  BRİTİSH AMERİCAN TOBACCO'da çalışan işçilerin sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeleri için Özel Medibafra Hastanesi ile kurumsal sağlık sözleşmesine imza attı. Tüm branşları kapsayan kurumsal sağlık sözleşmesi imza töreni 19 Mayıs BRİTİSH AMERİCAN TOBACCO'da gerçekleşti. Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Hıdır ARSLAN ve Tek Gıda-İş Sendikası Şube Başkanı Cafer KOÇ imzaladı.

Tek Gıda-İş Sendikası Şube Başkanı Cafer KOÇ “Bilindiği gibi British American Tobacco kentimizin en büyük kuruluşlarının başında gelmekte. Yapılan anlaşmayla birlikte sendikamızın çalışanlarımızın yanı sıra, sendikamıza kayıtlı üyeler, üyelerimizin yanlarında çalışanları Özel Medibafra hastanesinde sağlık hizmetlerinin sağladığı imkanlardan faydalanabilecektir. Üyelerimiz, tüm branş ve hizmetlerden indirimli şekilde faydalanabilecekler. Bu imkanı bize sağlayan Özel Medibafra Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER