Yetkililere Sorduk Ama Cevap Alamadık

Durağan’a Doğum Doktoru Müjdesi (http://www.duragan57.com) verilirken Gerze Devlet Hastanesindeki doktorlarımızı tek tek kaybediyoruz.

Yetkililere Sorduk Ama Cevap Alamadık

  21 Nisan 2014 Pazartesi günü “Hoşgeldin Ne Zaman Gidiysin?” başlıklı haberimizde, İlçemiz Devlet Hastanesinde pratisyen ve uzman birçok doktora ihtiyaç varken gelen doktorlarımız neden gidiyor sorusuna yetkililerden cevap alamadık.

  İlçemiz Devlet Hastanesine son atanan dahiliye uzmanı haftanın bir günü (Cuma) ilçemizde görev yaparken haftanın diğer 4 günü ise Sinop devlet hastanesinde görevlendirilmesi ilçe halkını şaşırtırken hastanemizden Anestezi Uzmanı Dr. Taylan Temel’inde kendi isteği ile ayrıldığı haberini aldık.

  Gerze Devlet Hastanesinde eksik olan pratisyen ve uzman doktorların yerine yeni doktorlar mı gelecek yoksa hastanemiz kapanacak mı? sorusunu siyasilere tekrar soruyoruz çünkü acil hastaların dakikalara değil saniyelere ihtiyacı var.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 12:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

yalandan yere insanları oyalamasın lar kapatsınlar kardeşim hastaneyı en azın dan hastası olan da gideceği yeri bilir doktor olmayan hastaneye gıdıp de vakıt kaybetmez adaletıne yandımın dünyası

Birokrasi
Birokrasi - 10 yıl Önce

gerze gündem aylesi yaptınız haber gerçekten önemli bi haber şimdi gelelim habere aslinda soylencek cok sey varama birokrasi önümüzü kapıtıyo tek kelıime bizim yetkılerımiz elini masa iyi vurursa mesele kalmaz bi de hastane yetkıleri hastaneyi büyütcene doktor işine el atsinlar hastane büyümüç ne fayda içinde doktor olmayın ca bıraz düsünün

deniz deniz
deniz deniz - 10 yıl Önce

hastanede doktor yok iş yapmayan personel çok. gerze devlet hastanesindeki personel tıp fakültesi hastanelerinde dahi yok. ha iş yapsalar içimiz yanmayacak anca kendilerini beğensinler insanlara tepeden baksınlar hava yapsınlar. mesai saatlerinde dışarıda çay sigara keyfi yapsınlar. bakşa hiç bir yerde bunu yapamazlar. işte gerze develt hastanesi de onlar bu saydıklarımı yapıp, çalışmayıp yan gelip yatsınlar keyiflerine baksınlar diye var.

tektabanca
tektabanca - 10 yıl Önce

koskaca gerzede doktor yok yazık gerzeliler bu kafayla giderse hastanede kapanır

banner381
SIRADAKİ HABER