Nazım Maviş’ten Teşekkür

Büyük bir oy artışı ile Sinop’tan milletvekili seçilen AK Partili Nazım Maviş seçim başarısından dolayı Sinoplulara ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Yazılı bir açıklama ile teşekkürlerini paylaşan Nazım Maviş, teşekkür listesinde kimseyi unutmadı. İşte Nazım Maviş’in teşekkür açıklaması.

Nazım Maviş’ten Teşekkür

“Oylarımızı 61 binden 72 bine, yüzde 47’den 56’ya çıkararak Sinop’a ve AK Partiye yaşattıkları büyük sevinç için Sinoplu hemşerilerimin hepsine gönülden teşekkür ederim. Seçime AK Parti adayı olarak girdim, seçildikten sonra tüm Sinopluların milletvekili oldum. Her Sinoplu’nun kalbinde olmak benim için en büyük mutluluk olacaktır.

Bu büyük başarının ortaya çıkmasında emeği olan, başta AK Parti Sinop İl Başkanımız Ali Çöpçü Bey olmak üzere; Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan, Erfelek, Gerze, Saraydüzü, Türkeli ve Merkez ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, Belediye ve İl Genel meclis üyelerimize, il ve ilçe gençlik kollarımıza, il-ilçe kadın kollarımıza, mahalle-köy temsilcilerimize, sandık sorumlularımıza, üyelerimize, gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ayrıca, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek bu başarıda büyük katkıları olan Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya, Ayancık Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’e, Durağan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçarslan ve Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker’e de teşekkür ediyorum.

Gerek 7 Haziran, gerekse 1 Kasım seçimlerinde birlikte mücadele ettiğimiz, bu büyük başarıda il başkanı, 25. Dönem Milletvekili olarak büyük emeği olan, dostum, değerli yol arkadaşım dava adamı Cengiz Tokmak bey’e de teşekkür ediyorum.

Sonuçların belli olmasından itibaren telefon, mesaj, mail ve sosyal medya üzerinden tebrik ve dualarını ileten her bir arkadaşıma, dostuma, hemşerime, genç kardeşlerime ve büyüklerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Elbette gençlerimize, çiftçilerimize, annelerimize, kadınlarımıza, muhtarlarımıza, esnafımıza, iş adamlarımıza, emeklilerimize, işçilerimize de teşekkür ediyorum. Başarımızda onların payı var. Onlar bize inandılar, sözümüze değer verdiler.

En büyük arzum, teşkilat mensuplarımızın ve hemşerilerimin dualarının sürekli yanımda olmasıdır. Rabbim ülkemize ve Sinop’umuza güzel günler nasip etsin. Şimdi, ilk günkü aşkla iş zamanı. Her zaman sizinleyim, her zaman hizmetinizdeyim.”

2-0’A ÇOK YAKLAŞMIŞTIK

Nazım Maviş açıklamasında AK Parti’nin Sinop’ta 2-0 almaya çok yaklaştığının da altını çizerek şöyle dedi.

“Hem 7 Haziran hem de 1 Kasım sürecinde Sinop’ta 2-0 almak için çok çalıştık. 1 Kasım’da bu hedefimize çok yaklaştık. Bu bize büyük ümit verdi. İnşallah durmayacağız, çalışacağız. AK Partimizin Sinop’ta ilerleyişi sürecektir. Zaman gelecek daha büyük başarılara imza atacağız.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 10:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

editör seçim bitti sen hala anket yapıyorsun ya senin seçim sonuçlanmadı mı
Editör Notu: İlginize Teşekkür ederim.

hakikaaat
hakikaaat - 8 yıl Önce

anketlerdeki mhp nin oyları nereye gitti acaba

ğerzeli hsn
ğerzeli hsn - 8 yıl Önce

sayın mavişe görevinde başarılar.oy yüzdeleri ortada hem il hemde ülke olarak .başarılı olanı tebrik etmek bazı başarısız partilerde hatta hdp nin bile altında kalan da artık kendini sorgulasın yenilensin diyoruz.toplum olarak........

banner381
SIRADAKİ HABER