Ya Türkiye'de Devrim Olursa?

"Devrimden Sonra" filmi 28 Mayıs’ta Gerze’de gösterilecek.

Ya Türkiye'de Devrim Olursa?

Tüm Türkiye'de 6 Mayıs tarihinde gösterime giren ve ilk hafta yoğun bir ilgiyle karşılaşan "Devrimden Sonra" filmi, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde gösterilecek.

Yönetmenliğini Mustafa Kenan Aybastı’nın yaptığı filmin başrollerinde Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Altan Gördüm, Şerif Sezer, Fırat Tanış, Mert Fırat, Orhan Aydın ve Metin Coşkun oynuyor. Tüm oyuncuların hiçbir ücret almadan, gönüllü olarak rol aldıkları filmin müzikleri Cahit Berkay, Emin İgüs, Ayşe Tütüncü tarafından yapılmış.

 “Devrimden Sonra” Türkiye’de gerçekleşebilecek bir devrimin hayata ve sokağa nasıl yansıyabileceğini, devrimin, sıradan insanların, işçilerin, gençlerin, emeklilerin hayatlarında neleri değiştirebileceğini anlatan film düşlerdeki Türkiye’yi ve hep arzulanan ama bir türlü gerçekleştirilemeyen hayalleri anlatıyor.

Filmin yapımcıları, eğitimin, sağlığın parayla satılmadığı, insanların işsizlik korkusu ile yaşamadığı, gençlerin askere alınmadığı bir ülkenin nasıl olacağını düşünenleri filmi izlemeye davet ediyor.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
sesa
sesa - 13 yıl Önce

hayalın ötesinde uygulamada asla gerçekleşmeyecek bir kurgu...

Ya tutarsa ?
Ya tutarsa ? - 13 yıl Önce

Türkiye de sol yüzde otuzun üzerinde değil.. Bunu biliyorsunuz.. O yüzden ancak; ya olursa, atıyorum, varsyalım gibi konuşursunuz.. Hayallerinizde başarılar..

olur
olur - 13 yıl Önce

tayyibin dediği gibi 'Hayaldi Gerçek oldu' neden olmasın?

banner381
SIRADAKİ HABER